2016 Aralık GUY Sınavı
-
Aydın Nazillide de çok ihtiyaç var. Vergi dairesi müdürünün talep ettiğini biliyorum. 130 kişiyle başlayan daire şuan 50 60 kişi ve çok yoğun yetişemiyolar. Acaba yine Aydın alımı olur mu merak ediyorum. İnşallah olur
-
@fırat_-_ öldü onlar kayboldu çufff topukladilar hadi illeri de şöyle de tam olsun gari
-
300 Vergi Müfettişi 2000 Gelir Uzmanı alınacak. Maliye Uzmanı ve Defterdar Uzmanı alımı gündemde. Hayırlı olsun arkadaşlar.
http://tercihiniyap.net/naci-agbal-300-vergi-mufettisi-2000-gelir-uzmani-alinacak -
Güneydoğu dan kurum sınavı en düşük hangi il kapatır. Geçmişte hangi il en düşüktü.
-
Bende Ege Akdeniz yazacağım izmir harici her yeri yazarım kurum sınavında izmir korkutuyor beni açılırsa 80.6 gelmeme ihtimali de var hem 2. Derece şehirlere ağırlık vermek lazım 80 bandında olanlar
-
aklımdaki soru işareti şu, aralıkta hazır olan ilanı vermek için neden mart-nisan bekleniyor? Sebebi nisandaki oylamaysa çok ayıp ediyorlar.
-
@miss-smith sayı olarak 3000 talep edilmişti lakin 2000 kabul edilmiş demekki ben son güne kadar verdiğim tarihin arkasında durdum en azından
-
@fırat_-_ sistem ve ıller hakkında bılgn varmı
-
puan 86 güneydoğu da en ücra yer yazarim. kurum sınavı önemli.
-
aylardır beklediğimiz açıklama sonunda çok şükür gelmiş oldu. ancak yine belirsiz bir durum var ilanın kpss öncesi gelip gelmeyeceği .maliye bakanımızın gelecek aylarda genç arkadaşlarımızı idarelere alarak idareyi kuvvetlendireceğiz demesi tam olarak ne anlama geliyor. ben şöyle yorumluyorum tam olarak göreve başlama zamanımızdan bahsetmiş olabilir yani kpss öncesi gelecek bi ilanın üzerene en erken 5 6 aya göreve başlamış oluruz. sayın @paretowilfredo @Antimülakat @Priss @wagner sizler ne diyorsunuz bu yorumum için. daha adını sayamadığım diğer değerli arkadaşlar sizlerde yorumunuzu yaparsanız bu belirsizlik için hepimiz aydınlanmış oluruz
-
@fırat_-_ iller belli mi hocam
-
@fırat_-_ bu gece ilan gelir mi
-
İlan normal şartlar altında gelmeyecekti Bizzat cumhurbaşkanının isteği doğrultusunda sınav açılmasına karar verilmiş ve gönderilen mektuplar bir hayli etkili olmuş bu kararda bundan sonra en kral etkinlik MEKTUP GÖNDERME ETKİNLİĞİ
-
@miss-smith @ddguy @İnmyheart şimdilik yok ama sizin için araştırırım onuda
-
@guyan-gelmiş nerden bılıyorsun
-
@guyan-gelmiş Bunu nerden öğrendiniz?
-
@guyan-gelmiş martta ilan geleceği Kasım ayında belirlenmişti
-
@fırat_-_ teşekkür ederım
-
@İnmyheart ben gib başkanının söylediğini söyleyen en güvendiğim arkadaştan duydum yüzde yüz diyemem tabi.
-
@fırat_-_ Benim duyduğumda Kasımda belli olan iptal olan aralık ilanı içindi.