2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar ben ilan gelmeyecek diye askerlik tecilimi bozdurmustum ve su an Mayıs'ta askere gideceğim, sınava başvururken veya mülakat aşamasında bir sıkıntı yaşar miyim? Tecrübesi olan arkadaşlar varsa yazabilir misiniz
-
@Morientes128 kardeşim için rahat olsun hiç bir sıkıntı yaşamazsın. Ben yaptım biliyorum. Yasal hakkın sorun yok. Bide komutan iyiyse ders çalışman için rahat bırakırsa tadından yenmez askerlik
-
@oguzidane çok sağolun verdiğiniz bilgi için
-
@oguzidane kurum sınavına başvururken askerlik durumu için iki seçenek çıkıyordu, tecilli veya askerlik hizmetini yaptim diye 3. bir şık yoktu bu da beni dusundurdu
-
@Morientes128 Sen yaptı dersin kardeş.
-
@Morientes128 önemli bilgiler değil bunlar. Sen sınavına mulakatina odaklan. Bunlar doldurursa kafanı yazık olur
-
Bgnluk 300idare sorusu çözdüm .Ders çalışmak ne kadar zor of...;(((
-
Bence etkinliklerden, mektuplardan sonra maliye bakanlığına baskı yapılmış, bakan da açıklama yaptı. Sınav ne zaman olur bilmem. İlanlar ise sayılar filan belli olduğuna göre referandum öncesi gelir kesin. Bizim için en önemlisi 2016 KPSS puanlarını kullanabilmemiz. Bu yüzden ilan gelene kadar etkinliklere devam etmeliyiz. Tabi derslere de yoğunlaşmak gerek artık.
-
Erkrn havaya girdik sanki temkinli olmak lazım.
Neytullahin paylasimi:
Arkadaşlar ben dışardaydım maliye bakanı açıklama yapmış tv'de de ama yine tarih vermemiş gruplarada baktım yakın zamanda gelecekmiş gibi bir algı oluşmuş çoğu arkadaşımızda (İnşallah gelir ama ben tarih almadan veya ilanı görmeden temkinli davranılması taraftarıyım) evet ilanların geleceğini zaten biliyorduk istediğimiz şey bunların Kpss öncesi olması gruba yazmayacaktım ama şimdi yazmak daha doğru diye düşünüyorum dün konyada maliye bakanıyla yüz yüze görüşen arkadaşlarımız oldu benide haberdar etmişlerdi saolsunlar kpss öncesi alım talebini iletmişler bakana bakanın verdiği yanıtı aynen yazayım buraya "Müfetişlik ve uzmanlık için talimat verildi ancak Kpss öncesine yetişmez" şeklinde olmuş kısacası arkadaşlarımızda ki tamam ilan geliyor algısı bence yanlış bir algı olmuş dün bunu yazmadık kimsenin moralını bozmak istemediğimden ancak bugun bakan açıklama yapmış fakat yine tarih yok yine farklı kanalarla yine maliye bakanlığına sormuşlardı dün meclise giden arkadaşlarımız maliyenin verdiği cevap tarihin belli olmadığı yönünde olmuş kısacası bu ilanların kpss öncesi olması için var gücümüzle baskıya devam etmemiz lazım çünkü bu ilanlar kpss öncesi olmazsa hiç bir anlamı olmaz bizim için Kpss sonrasına kalırsa zaten geleceğini bizde biliyoruz kısacası asıl baskıyı şimdi kurmamız lazım diye düşünüyorum ben
-
@2016mağduru yazdıklarınız kimisine acı gelecek ama; haklısınız.
-
@paretowilfredo @Antimülakat hocam siz bu açıklama için ne diyonuz ya
-
Dostlar benim düşüncem şu;
Bir; GUY için kadro talep aşaması geçildi ciddi oranda. Belki bir iki ufak dokunuşa ihtiyaç olur o da vakit almamalı.
İki; VMY için talep onaylandığı anda ilana çıkmak için bir engel yok hemen çıkılabilir.
Üç: Benim düşüncem akıllı bir siyasetçi KPSS evveline yetişmeyecek bir alımı bugün duyurmazdı. Eğer yapıldıysa bu açıklama yetiştirilmesi de bir sorumluluktur. Bu noktada Neytullah kardeşime 'asıl baskının şimdi oluşturulması' noktasında kesinlikle katılıyorum. En kötü en geç ihtimal, KPSS açıklanmadan önce olmalı. 2015 Puanlılardan alım yapan SGK Denetmenliği örneğindeki gibi, KPSS yapılsa dahi yarışa 2017 puanlılar dahil olmadan, 2016 puanlılara hakkı verilebilir. Bu noktada gerekli kamuoyunu oluşturalım. Bu ihtimali koparıp almak bu aşamadan sonra çok daha kolay.
-
@paretowilfredo napacaksak yapalım hocam ya bu kadar açıklamadan sonra bu ilanın Allahın izniyle gelmesi lazim
-
http://www.osym.gov.tr/TR,13033/kamuoyu-aciklamasi-15032017.html Hadi hayirli olsun arkadaslar 3 oturum 40 ar lira
-
Vayy o zaman her alan için 50 dk olayı bittimi, ben mi yanlış yorumluyorum dostlar?
-
İstatistik 60 dk mı?
-
Hukuk iktisat maliye öğleden sonra korkunç olmuş
-
-
@paretowilfredo hocam ilan için napabiliriz ya
-
Arkadaşlar halkbank kazandığım için düzendi işti ev tutma derken.. hiç yazamadım..girmedim de bilerek yoruma.. bakan beni mahçup etti.. üç hafta sarktı böyle konuşması.. bilgiler hala kesin istanbul kesin var.. yüzde bi milyon.. izmir ve samsun da göz kırpıyor ama ben ilana hemen çıkar demiyorum artık.. hem de iş düzenimi kurdum ev de düzeni varken sınava anca gezi gibi giderim.. bu da son zaten.. daha kpssye girmem.. çok beklediniz.. herkesten özür dilerim.. fervi davrandım.. acele yazdım.. anca sesler çıkmaya başladı.. inş gelir de baskınız azalır yoksa sınavsız beklemek berbat bi durum.. guy geç kaldı ya.. kesin konuşuyordum haklısınız.. bakan ben bi ay önce der diyordum.. ilan için sayı nerdeyse bire bir tuttu.. verdiğim sayı onu da derken bi bilgi vardı elimde ki.. istanbul samsun izmir yüzde yüz var ama temkinli olmak istiyorum sayı üzerinden konuşmak daha iyi