2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy Etkinlikleri Sınavın 2016 puanlıları kapsaması üzerine kurgulamak mantıklı kardeşim.
-
Hiçbir siyasetçi aylar sonra verilecek ilan için bu kadar erken konuşmaz. Bence sınav ilanı kpss öncesi gelir ama sınav kpss öncesi mi kpss sonrası mı olur onu bilemem? Hem müfettişlik hem uzmanlık hem muy ve duy hatta mhuy da varsa en fazla 1 veya 2 sınav kpss öncesi olur diğerleri sonraya sarkar ama her halülarda 2016 puanlarını kullanmış oluruz diye düşünüyorum
Duyum falan değil kendi yorumumkalın yazı
-
@Keymarsh dostum kesin zten kpss oncesi bu kadar uzaması beni buraya lafımı yedirdi.. geç bile kaldı.. ben en geç şubat sonu diyordum.. bilgimdi.. burada kesin konştm büyük konşma oldu lafımı yedim.. bazı arkadaşlar eleştirmiş ki haklılar bence..çok kesn olsa da temkin şart
-
2017 KPSS sonuçları haziran ortasında açıklanacak. Eğer sınavlar haziran sonrası gelecek olsaydı şimdiden kalkipta böyle bi açıklama yapılmazdı. yani bencede 2016 KPSS puanı kullanılacak bu sınavlarda. Aksi çok saçma bi durum olur.
-
@maliyefs Yine de dostum tedbiren hakkınıza sahip çıkın bunun propagandasına sarılın. Bürokrasi sizi bu imkandan etmesin.
-
@maliyefs niye simdi aciklamasin ki bakan aylar sonra yapacagi alimi. Referandum var iste. Sebep belli.ayrica bir arkadasimiza bakan bizzat kpss oncesine yetismez demis. Yaziyi paylastim grupta. Ayrica sinav yapicak tarih yok ki. Butun haftasonlari dolu. Erken havaya girdik bence. Insallah kpss oncesi gelir ilan benim de istegim bu
-
Şöyle bir örnek vereyim diyelim Guy ilanı bir hafta içinde geldi peşine 1 hafta sonra da vmy geldi diyelim. Biri nisan sonu diğeri mayıs başı 2 sınav olur. Referanduma yakın nisan gibi de muy duy ve hadi mhuy da geldi diyelim. Onların sınavı yetişmez haziran başı, ortası gibi onların sınavları olur. Kpss 2017 puanları açıklansa bile ilan önceden geldiğinden sadece 2016 ve 2015 puanlılar sınava girebilir.
Ki bunu SGK denetmenlikte yaşadık eğer Osym sınav açıklamasını 14 temmuza atmasaydı ilk verdiği tarihte açıklasaydı yazın olan SGK denetmenliğe bizde girecektik
-
@paretowilfredo etkinliklere kesinlikle devam edilmeli ama hazır ders çalışma sevkimiz gelmişken KPSS sonrası mı olur diye moral düşürmek istemedim ve iyi yönde yorumladim
-
Tekrar vurgulayayım benim tahminim ilanların KPSS öncesi geleceği; 2016 ve 2015 puanlıların olduğu bir ilan olacak. Ama sınavlar KPSS öncesi mi sonrası mı bilemem
-
ben de kpss öncesi ilan gelir diye düşünüyorum. sınav belki kpss sonrasına sarkabilir ama ilanda 2016-2015 puanı kullanılır. 2017 ile alım yapacak olsalar. 3 ay önceden böyle bir açıklama gelmezdi diye düşünüyorum.
-
Kpss 180 tl düşürduk alımlar için de mücadele edip kpss açıklanmadan getirelim.
-
@Antimülakat Guy ilanı ne zaman gelir. Tamam alınacak diye açıklama yapıldı ama ne zaman ?
-
dun osman unlu çıkıp duyum paylasmadımı kpss oncesı demedı mı herkes guvenılır demedı mı sımdı nıye kafamızı karstrıyorsnz bnce kpss oncesı geleck o ılan
-
Bakan açıklama yaptı kpss öncesi ilan kesin gelir artık. 2015 2016 puanlılarda bu sınavda kullanılır komplo teorileri kuruyorsunuz valla
-
@İnmyheart neytullah in paylaşımı kardes bende anlamadım
-
ilanı gib sayfasında görmeden rahat edemiyorum
-
Biri bakanla konuşmuş kpss öncesi olmaz sınav demiş
-
@ddguy bakan tasarruf dedi alım olmayacak dedi meb alım olmayacak dedi sonra aldılar kpss önce si o ilan gelir 2015 2016 puanı olanlar derse başlasın
-
Arkadaşlar bu bakan nerde konuştu ? Video var mı ?
-
@miss-smith ilan kpss öncesi gelsin de sınav kpss sonrası olsun.
Sınavın kpss sonrası olması bence daha çok işimize gelir. Şimdi kpss odaklı çalışırız kpss sonrası ise önceden ilan geldiğinden sınav tarihini bildiğimizden direk GUY odaklı çalışırız