2016 Aralık GUY Sınavı
-
Puan 85 ama hiç kitabı bile açmadım
-
en son mhuy ilanı geldiğinde 20 katıydı guy icin 5 katı cagırdılar vergi müft içinse ilk 2000 içinde olmanız gerekiyo diye bi şart vardı
-
@köyün-ağası siyasi hareketler iki kelime söyledi bakan her yer çalkalanıyor. Atanmış gibi seviniyor herkes.Hepimizin umut dünyası işte. Eski sistemse eğer il seçimi gibi büyük bir problem var benm gibi düşük puanliların.Rabbim emeklerimizin karşılığını versin.İlan gelsene şu il gelir mi bu il gelir mi diye tartissak
-
@Recep_Alemdar çoğumuz mu öyle acaba
-
@lal gelsin bakalım ders çalışmaya başlayon bayya yüksek kapatır kurum ders çalışmayı bırakmayan çok kişi var
-
@köyün-ağası valla ilan yok diye elime kalem almadım. Son dakika çalışmayla ne kadar başarılı olunur bilmiyorum.
-
ankara açılır mı? açılırsa kaçla kapanır tahmini olan var mı arkadaşlar
-
@lal geçen sene girdiğimde soruların yarısından çoğu çıkmış sorulardı şimdi ne olur görecez
-
@köyün-ağası herkesin gönlünce olur inş
-
@toranj hiç kimseye hiç bir ankete bakmayın kimse bilmez kaçla kapatacağını
-
@toranj ankara geçen yıl hem kpss hem kurumda en yüksekler içindeydi bu yıl ne olur açılır mı bilmiyorum ama yine yüksek olacaktır bence
-
@lal 83 riskilmi olur her durumda
-
@toranj sanmıyorum ama kimsenin sağı solu belli olmaz
-
@köyün-ağası çok haklısınız ama istanbuldan gına geldi
-
@paretowilfredo bari yeni sayfa aç admin. 2.000 Guy ilanı 2017 diye
-
Bu sınavın KPSS 2016 puanları yanmadan geleceğini düşünenlerdenim. Asıl şimdi benim kafamda iki soru işareti var? Bir sınav ilanı referandum öncesinde mi gelir? İki sınav ilanı şartlarında değişiklik olur mu?
-
Hocam sanırım aynı sorular bizde de var @Antimülakat
-
@Antimülakat sınavı referandum sonrasına koymak siyasetciye yakışmaz
-
@Antimülakat hocam o sorulara senin cevap bulup bizimle paylaşman gerekmiyomu. yonetici olarak
-
hilmı beye sordm kpss oncesmı sonrasımı dıye kpss öncesi dedi