2016 Aralık GUY Sınavı
-
İyide ilan gelecek mi ne zaman gelecek sorusu beynımızı kemırıyor ver ilanı lu tarihte olacak de geç zaten 17 aydır bekliyoruz insaf @Keymarsh
-
Arkadaşlar kpss öncesini sonrasını bilmem ama 2016 puanlarının kullanılması adına güzel bir ilan çıkar umarım. Sistem nasıl olacak net bir şey yok, 2000lik alım dedi ama onu parça parça mi alır?En kısa sürede ilan gelir de bizim kafamızdaki soru işaretleri silinir
-
.........
-
kadır koç paylaşmış
Değerli arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Son zamanlarda üzerime çok gelindiği için pek Facebook'tan bildirimler yayınlamak istemedim. Ancak bu süre zarfı içerisinde ben mücadeleye hep devam ettim. Referandum öncesinde şubatın sonu ya da martın ilk haftası alımla ilgili bakan açıklama yapacak dedim Ancak bazı kendini bilmezler gün sayarak neden ilan gelmedi, üzerimizden takipçi kazandın gibi komik sözler söyledi! Ki ben takipçi sayım artınca ne kazanacağım orasını kestiremedim! Her neyse referandum yaklaştıkça ilan haberleri gelmeye devam edecek. Sabır ve mücadele ile puanlarınız yanmasın diye ben emeklerime devam edeceğim. Yüce mevlam hepinizin yardımcısı olsun. Selametle..
-
@lal heh bide bu var 2000 tek seferde mi alcaklar
1000 ilan verip 10 katı çağırırlarsa 10 kat göze batmamış oluyoe
-
10 katı 5 katı muhabbetine niye takıldınız nasibin varsa orda 15 katı olur anlamazsın. Benim ki referandum öncesi gelirse daha çok insanı mutlu etmek için olacağını tahmin ettim ki bence kpss sonrası yapılacak sınav
-
@miss-smith aynen öyle .referandum ayağına her an her şey olabilir
-
@miss-smith yukarıda dediğim gibi hiçbir siyasi irade aylar öncesi gelecek ilan için açıklama yapmaz ki refarandum var. Bu yüzden ilanların referandum öncesi verileceğini tahmin ediyorum. Mart nisan bilemem artık
-
Biri gib i aradı bugün sistem eskisi gibi olacakmış dedi
-
@Rorschach159
Ben 10 kata 5 kata değil 2000 kadronun hepsımi gelecek yoksa parçalayacaklar mı onun düşüncesindeyim -
@köyün-ağası kumar oynayacağızz desene
-
@miss-smith 2 bın tek seferde olur bnm görüşüm
-
@lal 79 altı için kumar gibi algılanabilir 79 üstüne her yer gelir zaten
-
@köyün-ağası o zaman ben kendime yanayım
-
@lal puan kaç
-
@köyün-ağası 77.88
-
@lal istanbul izmir gibi büyük şehirler açılırsa çok iyi olur puanlar bayya düşer
-
Aralıkta ki hakimlik sınavının duyurusunu haziranda veren bi sistemden bahsediyoruz arkadaşlar onun için kpssden önce veya sonra tartışmaları yersiz olur hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyin ve çalışmaya devam edin
-
@köyün-ağası kimin ne yapacağı belli olmuyor ki tamamen nasip meselesi bence
-
@lal 2016 puanlıların kullanılmadığını bakanda biliyor bakanın açıllamalarında sayı bile belli önümüzdeki hafta gelir geçen sene de böyle çok konuşulmaya başladığındsn bir iki hafta içinde geliyordu