2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar video ders linki varsa biri özelden bana yazarsa çok makbule geçer.
-
@Antimülakat hocam 5 tane eksi yiyenin yorumu silinecek dediniz ama maşallah tüm forum eksi vermesine rağmen adamın yorumları silinmiyor bu da hoşuna gidiyor verip veriştiriyor millete.
-
@Şakir hocam siz şu tanıdığınızın sözünü dinleyip askere gitmeyendiniz di mi? Var mı yine bi bilginiz?
-
@turkkızı Ben geçmişte de yazdım eğer okuduysanız. Askere gitme ilan gelecek diye buraya da defalarca yazdım. Geçmiş mesajlarımdan okuyabilirsiniz.
ek olarak tanıdıgım biri de yok ayrıca sıradan bir vatandaş olarak bilgi almak için gittim yardımcı oldular. Şuan ben burda teşekkür edeceğiniz kişilerden biriyim. Tavrınızdan hiç hoşlanmadım.
Geçmişte yazdıgımı buraya kopyalıyorum.
Gib merkezine dedimki halkla ilişkilerden biriyle görüşmek istiyorum dedim. Konu nedir dediler anlattım. Tamam 6. kat çıkabilirsin dediler kimlik bırakıp çıktım. Sonra Sınav işleriyle uğraşan bölümünü buldum. Adamla(Şefleriydi) 15-20 dk konuştum. Ben duyumcu değilim bıkmıştım artık askerdeyken işler nasıl olacak diye öğrenmeye gittim. Adamlar çok düzgün açıklayıcı konustular. Böyle işte siz bilirsiniz ben yaşadığım bir günden bir bölümü anlattım ister inanırsınız ister inanmazsınız.
ben de geçmiş zamanda referandum öncesi alım olacağını bizzat öğrendim. Hatta nasıl öğrendiğimi kimin söylediğini herseyiyle bu foruma yazdım Ama işte oradaki en üst düzey sorumlunun söylediği çok büyük alım Olacak dedi. Askere gitme puanın iyi bekle dedi bana. Bende bekliyorum bakalım doğru mu çıkacak yalan mı zaman gösterecek.
-
@guyan-gelmiş hocam tatsızlık büyümesin, daha kaba şeyler yazılmasın diye, sakin kalıyoruz ama her şeyin farkındayız. Kontrolden çıkılan durumlarda gerek hesap, gerekse ıp engelmesi yapıyoruz. Google'ın taleplerini de hesaba katarsanız hak verirsiniz. Google diyor ki: Sitenizde yazılan ve indeks alan yazıları silmeyin, sitenizin otorite puanını düşürürüm. Yukarıya çıkarmam yazılarınız vs. Durum öyle olunca silme olayında daha temkinli davranmak zorunda kaldık, siteminizde haklısınız ama böyle de bir durum var.
-
@Antimülakat bence bu siteye her adam istediği rumuzla defalarca hesap alarak girememli tek hesap olmalıadam kapatır baska hesapla gırer sonra yıne devam
-
@John-Nash ıp kapatması yapıyoruz, olayı hakarete vardıranları ve trol olduğu çok belirgin olanları, ıp üzerinden kapatıyoruz. Bir daha üye olamıyorlar aynı ıp ile.
-
@Antimülakat mantıklı kardeşim sen daha iyi müdahale edersin o zaman
-
Noldu ya birisi mi engellendi forumdan?
-
@John-Nash estağfurullah kardeşim, bu site hepimizin cümlesini kurarken, samimi olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Sizlerden gelen bütün talepleri dikkate alırız, gözümüzden kaçan, trollüğü abartan olduğunda muhakkak özelden veya direk forum ismi üzerinden haber verirseniz gerekli müdahaleyi bekletmeden yaparız.
-
@John-Nash yarın yapılacak olan etkinlik bugüne mi alındı hocam öyle bi şey gördüm sanki tweeter da
-
@ddguy evet hocam bugün yapılacak tweeterda paylaşma imkanım olmadı pek saat 20.00 da yanlış hatırlamıyorsam
-
@John-Nash aynen saat 20.00 de inşaAllah katılım yüksek olur
-
@ddguy temennimiz o yönde
-
Video PDF dosyası isteyen dostlar bende hepsi varsa buraya nasıl yüklenir bilmiyorum.birde alenen yükleme k istemiyorum malum kitap yazarı veyahut uzaktan eğitim vidoculari görür .Kamu ulus ceko maliye hukuk muhasebe tarih gibi notlar .Bende uzun zamandır hazırlandığını için epey birikim oldu.kitaota almadığını için bunlardan yararlanmistim![alt metni](görsel url)
-
@Şakir iyide benim yazdığımın bundan farkı ne art niyet nedir anlamadım? soru sormuşum sadece. bir duyumunuz vardır diye. netice itibariyle duyumunuz tuttu belki yine vardır. neyse polemiğe gerek yok.
-
@nene-hatun hocam kamu ulus çekoyu özelden atabilir misiniz? burdan yüklerseniz sorun olur belki, telif falan
-
@nene-hatun üstad mümkünatı varsa bende alabilir miyim o notları?
-
@turkkızı tamam polemiğe girmeyelim. Yani tekrardan gib merkezine gitmem lazım. Ama bu sefer ilan gelecek mi gelmeyecek mi diye soramayacağıma göre ne sorabilirim. Bilmiyorum ama geçmişte konuştuğumuzda ilan referandum öncesi gelir demişti Şef. Ben adamı çok samimi buldum hatta doğu illeri de olacak demişti.
-
@Şakir kpss öncesi olur inşallah. en çok merak ettiğim sistem