2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith sizin baktığınız yönetmelik muhtemelen 2009 yılında yürürlüğe giren. 2014 yılında yürürlüğe giren bir yönetmelik daha var. orda sınavın yayınlanması başlığı altına sınavın yayınlanması ile ilgili yönetmelik hükümleri geçerlidir tarzında bir ibare mevcut. yani durum biraz karışık gibi geldi bana
-
osym yine değiştirmiş oturumları 4 oturum Olmuş var mı bilgisi
Olan kimi eski si diyor kimi yeni sistem diyor -
@Shumpeter doğru, 2016 kılavuzunda varken 2017 kılavuzunda yer almıyor.
-
@köyün-ağası eski bu kardeş daha guncellenmedi osym sitesinde
-
@velibaskal iyi o zaman kalbime iniyordu:)
-
Arkadaşlar şimdi böyle bir durumda var.
Guy sınav yönetmeliğinde 2-3 yil önce yazılı zorunluluğu kalktı. Gelir İdaresi başkanlığı direk sözlü mülakat yapıp alım yapabilir. Yani sınav zorunluluğu kalktı. Eğer sınav tarihi yoksa mülakati istediği zaman yapar. Haftaiçi haftasonu.
TAMAMEN YORUM. DUYUM DEĞİL HAAAA.
Demek istediğim birde bu taraftan düşünün -
@Recep_Alemdar ins öyle olur iki katı mülakata çağır sonra puana göre tercih yaptır:)
-
Kardeş herhalde puanın yüksek. @köyün-ağası
-
@Recep_Alemdar otur yerine sıfır
-
@köyün-ağası o zaman bize sıra gelmez ağam naptin
-
@diyar Hiç öyle söyleme. Bir baktın var ya geldi. Adamların yönetmeliğinde yazıyor. Sanki yönetmeliği ben yazdım
-
@Recep_Alemdar hocam başkan senelerdir onu istiyor fakat uygulamaya geçemiyorlar.İlerleyen dönemlerde öyle olacağını düşünüyorum ama şu an bnce eski sistemden giderler
-
Sınavla vakit kaybımız en az 2 3 ay daha fazla olur
-
@jevons Hani olurda sınav tarihi boşluğu yoksa. Yapamaz mi
-
@Recep_Alemdar istese her şeyi yapar bunu hepimiz biliyoruz ama hocam mümkünse yapmasın çünkü burda puanı ortalama olup da herkesten çok mücadele eden arkadaşlar var onlara yazık olur.
-
Siteye eksileme görevlisi gelmiş millet
-
Dün açıklamasında ''test bazında zaman farklılaştırması'' ndan vazgeçildiğini söyleyen ÖSYM bugün yine farklı bir hamlede bulundu. KPSS oturum bilgilerine girildiğinde orası daha güncellenmemiş hala 4 oturumdan bahsediyor İktisat, hukuk, maliye öğleden sonraki oturuma atılma mantığı nedir acaba Ayrıca pazar sabah oturumunda ilk işletme kitapçığı verilecekmiş, ikinci olarak muhasebe Pazar sabah son olarak İstatistik kitapçığı verilecek 60 dk ve sınav süresince hiçbir şekilde çıkılamayacağından bahsediliyo Sınav günü görevlilerin dahi ne yapacağından tam emin olamadığı bir gün olacak bence Hakkımızda hayırlısı olsun ...
-
şu kitapçık dağıtımı işinden vazgecirmemiz lazım. konsantresini bozar insanın..
-
İktisat hukuk ve maliyenin öğleden sonra olması hiç ama hiç iyi olmadı. Sabah en dinç olduğumuz vakitte giriyorduk ne güzel
-
neden sürekli eksi atılıyor. sebep ne ola ki.