2016 Aralık GUY Sınavı
-
Hımm tamam Teşekkürler
-
@paretowilfredo hocam ya ilan gelmezse skandal bi şey olmaz mı sence bu kadar açıklamadan sonra
-
@paretowilfredo tsk ederim anladm
-
@ddguy Bu ülke ne skandallar gördü dostum. Ayletmen meni söyletmen meni.
-
@paretowilfredo çok da umutlanmamak lazım o zaman başkan ama belki cuma gelir diye de yine umitleniyorum ben
-
Kimseden bişey dilenmiyoruz hakkımız olani alinterimizin karsiligini istiyoruz. Kimsenin önünde edilip buzulmenin hiçbir anlamı yok.
-
@ddguy Ülkenin hakimi keyfiyettir. Sayın Bakan yarın çıkıp almıyorum ulen de diyebilir. Buna bir mani var mı sizce? O yüzden planları buna göre yapmamak lazım. KPSS'ye çalışmaya devam ilan gelirse çilek olur, alır üstünden atarsınız ağzınıza. Aksi durumda ise bereketli bir dönem bizi bekliyor inşallah.
-
Arkadaşlar 10 katı olayı kesin gibi mi sistem olarak ya keşke netleşse
-
Bilmiyorum size de aynısı oluyor mu ben ne zaman bişeyi beklemekten vazgeçsem o bişey o zaman oluyor. En iyisi ne zaman gelir diye düşünmemek beklememek KPSS ye odaklanmak
-
Basbakanlik izin surecinde dedi ya naci agbal sizce bu izin sureci ne kadar uzayabiliyor bilen var mi ?
-
@paretowilfredo hocam konsensus hakkında ne düşünüyorsunuz acaba kpss için.
-
@Ülkü Murphy Kanunu Otobüs durak paradoksu öğrenci için. KPSS'den kopmadan devam edin.
-
@şengüll İstenirse aynı gün, istenmezse 6 ay sürer.
-
@cool iyidir
-
Sistem nasıl olacak aylar önce 10 katı sınava çağrılacak il seçimi olmayacak denilmişti
-
2015 de ilan geldiğinde millet bilmiyordu bir anda öğrendi o zamanlarda resmi gazetede yayımlanmıyor muydu ilanın gelip gelmeyeceği
-
@paretowilfredo resmi gazeteden nasıl haberiniz oldu
-
@paretowilfredo aman reyis böyle akla mantığa yatkın olası gerçeklerle ilgili konuşma arkadaşların hoşuna gitmiyor Onlara hayal satacaksın haa bugün haa yarın belki yarından da yakın diye hocam bizim oralarda, devlete şapkan düşse 40 günde alamazsın derler hele bide referandum vs olunca var sen hesap et gerisini, yine en mantıklısını demişin çilek gelirse kremanın üstüne koyarız
-
#3000geliruzmyrdistiyoruz tag bu arkadaşlar
-
ılanın ne zaman gelecegını bılmıyrz ama ne zaman gelmıycenı bılıyorz bu da guzelms @paretowilfredo