2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Fişek-MORGEN orucun ilk haftasi zor oluyo hele oglene dogru iyici midemiz bulanir valla bende onu dusunuyorum. Olmazsa niyetlenmeyiz oglene kadar
-
@Fişek-MORGEN ya oruç tutma ya sınava girme
-
@busus Ben 2015 de girmiştim öğleden sonra full yattım çok fena başım ağrımıştı o yüzden sabah oturumunda ana dersler yapılsa yine sıkıntı olmaz
-
@ansızınbirilan peki ilani referanduma kadar verirlermi
-
Karışmak gibi olmasın ama bu kpss hayatınızı etkileyecek takıldığınız şeye bak açlık beni etkiler diyorsanız sınav günleri tutmayın ramazandan sonra kazasını tutarsınız
-
@Grimmjow hocam elbette ki herkesin kendi fikri. Ama bana sanki dűnyalık bi mesele icin ahireti bi nebze gőzden çıkarmak gibi geliyo.. Ne bileyim vicdanım rahatsız oluyo işte
-
@bombiksmori Sende haklısın dostum ama sınava dinç girseydim o soruları kaçırmazdım diye başının etini yersin aylarca tercih meselesi tabii kazasını tuttuğun sürece bence günahı olmaz keyfi tutmamazlık yapmıyorsun sonuçta
-
arkadaşlar GUY SAYFASI lütfen bir şey yazıldı zannediyorum kpss syfasına yazın bunları
-
@sradaninsan bi bitmediniz arkadaş.....
-
@bombiksmori sen bitir arkadaş
-
@sradaninsan neyi bitireyim hocam?
-
inşallah Allahım herkesin emeğinin karşılığını verir er yada geç sabır göstererek çalışmaya devam etmeliyiz. herkes gibi bende ilan gelsede rahat kafayla ders çalışsam diyorum ama beklemekten başka şansımız yok inşallah herşey gönlünüze göre olsun
-
Ya arkadaslar niye 6 mayıs diye düşünüyosunyz ki bi sonraki haftada olabilir zira gümrük sınavıyla aynı gündü guy gecen yıl. Çakışan sınavlar olabiliyor sonraki hafta ne sınavı var mesela
-
@guydemapusant hocam nerden umutlansak ve nerden moral bozsak diye düşünüyoruz bizde durumlar çok kritik
-
Pazartesi akşamına kadar ilan gelmezse 2016 puanım dahil her şeyi unutup 2017kpss'ye çalışmaya başlıyorum.
-
@Grimmjow bence direk kpss'ye girmeyelim aldığımız puanlar duman oluyo nasıl olsa. belki de tepkimizi bu şekilde daha güzel gösteririz:)))
-
@xxll Her konunun altına ayni seyleri yazıyorsun. Girmek istemiyorsan girme güzel kardeşim. Kimseyide trollemeye kalkma.
-
@WilliamNiskanen haklısın kardeşim ya sen de haklısın vallaha da insan tutamıyo ki kendini sonunda böyle saçmalıklar yapıyo. ama bence büyük bi çoğunluk girmese hakikaten güzel bi tepki olur.
-
@Fişek-MORGEN Dostum İslamiyet'in olmazsa olmazı aklı egemen kılmak..Bunu ben değil Kuran söylüyor.
-
http://www.osym.gov.tr/TR,8806/bilgi-edinme.html arkadaşlar size zahmet bu adrese yazalım.Cumartesi sabah oturumu ile öğleden sonra oturumunun yeri değişsin.Ramazanın birinci günü.Ya hemde öğleden sonra saat iki buçuktan saat beşe kadar hukuk iktisat maliye çözülmez, kafa kalmaz yahu.