2016 Aralık GUY Sınavı
-
@busus @merkantilist çok tşk. Arkadaşlar oldu bu da bu sene gelmişşş
-
@bombiksmori canım sıkılınca bende kendime eksi veriyorum himmm seni gidi yaramaz troll diyorum basıyorum eksiyi yazdıklarıma. Hayatımda en korktuğum şey eksi yemek
-
halıs sakalara yazdm yakında gun belırlenr dıyo gıb.govu takıp et dıyor sankı bz bılmıyrz takıp etmeyı
-
Kpss başvurusunda Bizim alan çıkmıyor. Gkgy eğitim oabt var. Bizim alan nerdaa
-
@Rorschach159 hmm korkunun űstűne gidiyosunuz yani;)
-
@oguzidane 27 de başlıyo başvuru
-
@İnmyheart yakinda ilan gelirse sinav kpss oncesi olur. Ne dersiniz 22 mart bide gercek oluyomus
-
Vatanını milletini seven dürüst çalışkan gençler o 2000 kişi içinde olup ataniriz inşallah
-
@TugayÇ ne kadar yakında dedım tarıh vermek yanls olur dıyo bırı su adamı zorlasn ıns 22 marttr
-
Dostlar ben sürekli buraya bakmaktan kitap açmıyorum güzel haberi aldık . Mücadelemiz kpss öncesi idi bakanında bunu duymama ihtimali yok. Buraya girmek sürekli yazmak bizi ancak geri düşürür. Hepimize tavsiyem çalışalım
-
Şimdi eve gelince detaylı öğrendim vdk başkan yardla yapılan konuşmada ilanın ztn 2016 kpss puanlarının kullanılabilmesi için açılacağını söylemiş.Puanların yanacağından dolayı çok baskı oluştuğu için kpss öncesine yetiştirmeye çalışılıyo demiş
-
Bir önceki Ales kaymakamlık sınavından bir gün sonraydı. O yüzden şimdi de Ales ve Guy art arda günlerde yapılabilir. "Olmaz" diyen arkadaşlar hala varsa belirtmek isterim.
-
@İnmyheart sen sadece kpss oncesi olacak mi diye sorsaydin. Ama yakinda gelir siteye bak diyosa bence 1 haftaya gelir gibi
-
@TugayÇ onu da dedım sımdı goruldu yapmıyor neyse en azndan sıkayetmzı dıle getrdk bırılerının haberı olsn
-
@jevons aynen bu gelişmelerin sebebi zaten 2016 puanının yanmadan ilan baskısı. Yoksa bu saatte ilan mı gelirdi. Şimdi neden herkes çıldırdı öncesi mi sonrası mı diye
-
Önceden duyumları bekliyordum sabırla. 10 gün 20 gün 1 ay. Ama bu açıklamadan sonra 1 gün bile zor geliyor. Bakanın ağzından duyduk. Hergün düzenli ders çalışan ben. Bugün bu haberlerden sonra kapattım. Bi seviyorum birde acaba geç mi olacak diyorum. Sabahtan beri telefonda dolandım durdum. İnşş fazla bekletmezler. Akşam sabah gelir ilan
-
Ben anlamıyorum arkadas bu forum bugune kadar olumsuz da olsa bi aciklama bekledi bakandan . Simdi istediğimiz her şeyi aldık artik bu vakitten sonra ilan ne zaman gelirse gelsin. Kpss öncesi sonrasi ne farki var. Puan geçerliliği temmuz da son. Hayir yani ilan simdi çıksa mülakat sinav sanki kpss ye kadar bitecek mi guy oldugumuz kesinlesecek mi? Biraz mantikli düşünün. Insanların moralini bos yere bozmayin. Bakan salak degil heralde bu kadar millete kullanılmayacak bi haber vermez. Bu saate kadar kitap acmadiysaniz bu sizin sorununuz ama burda emek verenler zaten guy olmasa kpss var diyerek ders çalıştı hala çalışıyor ilan once de gelse sonra da gelse o kpss ye mecbur girilecek bunu artik anlayin. Insanların su an büyük bir umudu var bunu da kirmayin. Öğretmenlik hakimlik ayri meslekler bunlar icin cok onceden haber verilebilir guy la kiyaslayamazsin. Hakimlikte olan acik baska hic bir meslekte yok. Ve su an herkes önceki alimin mulakatina gidiyor. Nasil sgk baskani hemen soyledyse üzülmeyin alim yapicaz dediyse bakanlar da hakimlere ogretmenlere aynisini söylüyor. Ise girip girmemeye göre oy vermiyor bu insanlar ilan once de gelse sonra da bakan bunu bilmiyor mu aciklama dedik açıklandı iste daha fazla abartip olayi sundurmeyin isteyen inanmayip gtsin duyum bulmaya calissin isteyen oturup hem guy icin hem kpss icin calissin bence 2.si daha karli.
-
Mantıklı açıklamalar yapan arkadaşlara teşekkürler !!
-
@talihsiz ne demek ha kpss oncesi ha sonrasi ya ? Sizin nasil bi dusunme yapiniz var hakkaten ilginc. Arkadasim benim puanim 85 ve 2017 kpss ye mecbur giricem tekrar bu puani almam garanti mi ? Tabi ki degil o yuzden 2016 puanim yanmasin diye ilanin simdi gelmesini istiyorum. Sacma sapan yazmak icin yazi yazmayin suraya !
-
Kpss öncesi ilanlar geldiğinde;bütün gününü buradaki karmaşayla geçiren,asosyallikte çığır açmış arkadaşlarımızın yeni polemik konusu ne olacak acaba?