2016 Aralık GUY Sınavı
-
@merkantilist aynen öyle. şark kurnazı.
-
@Rorschach159 Referandumdan önce ilan net zaten de ama sınav belki kpss sonrası olabilir,o çok uzak ihtimal değil..
-
@mk-ank durun bi rg yayinlansin bari
-
@şengüll hocam çok bilinmez bi soru ama bana kalırsa çok büyük aciliyeti yoksa kurum için refarandumdan sonrasına kalır gibi, idare belirsizliğin olduğu ortamlarda hamle yapmayı pek sevmiyor
-
Ayıp be ilan gelse kahraman ilan edicektiniz !!!!
Her gün böyle etkinlik yapıcak bugunde başladı biz havadan nem kapmaya hazır oldugumuz için umutlandık sadece -
@miss-smith öyle ucuz kahramanlık yok kardeş. bilerek yaptı böyle olacağını bilmiyor mu kaç guy sınavıdır bu işin içinde bilerek yaptı nemalanacaktı şimdi de safı masumu oynayacak tabi
-
@iyimser16 'Sağlam' değil 'sağlam olduğu düşünülen' referans var ve bu durumda patlayan çok insan gördüm..Milletvekili,daire başkan yardımcılarının sözünü alıp elenen çok adam var ki şunu da söyleyeyim bunun yanında;düz memurun altı kadrodaki personelin abartmıyorum sülalesinin mülakatını sektirmediğini biliyorum(vmy dahil)..
-
@mk-ank Hocam sen 3-5 ay önce nerdeydin ya valla biraz daha kalabalık olsak muazzam olurdu şurda
-
RG yi beklemenize gerek yok arkadaşlar ,uyuyabilirsiniz
-
@Rorschach159 kpss çalışıyoruz kardeş. seyiricyim şu aralar haliyle ama dayanamadım şu adamın şu yaptığı şeye tepki göstermeden duramadım. ayıp gerçekten. sürekli bir demagoji hep bir acındıran ağız bıktırdı iyice. insanların bir kaç damarını yakalamış ordan yürüyor sürekli.
-
@mk-ank boş konuşma işine bak
-
@joeblack16 daha yayınlanmadı gecen yıl 1 gibi öğrenmiştim ben
-
@miss-smith Hocam 00.00 da DPB de belli oluyor tüm ilanlar. O sebeple gelmeyeceğinin garantisini verdim ben size ..
-
@joeblack16 yok yok inananmam
-
@paretowilfredo bişey de
-
@paretowilfredo hocam ilan rg de yayımlanmadan önce sizin haberiniz olurmu.
-
@miss-smith DPB olayını daha önce biliyor olsaydın şu an bana hak veriyor olacaktın.. En kısa sürede RG yi bırakmalısın
-
Resmi'den elimize düşen bir şey olmadı dostum. Cumadan haftasonuna geçişte sancılı biraz geç hazırlanıyor genellikle.
-
@joeblack16 de doğru söylüyor ama çok nadir de olsa sapma olabiliyor. 100 ilanda 1 tanedir o da buna denk gelmez sanırım
-
@paretowilfredo hocam ilan gelir demi bu kadar şeyden sonra