2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy olumsuz olacağını sanmıyorum kardeşim bundan sonraki gelişmelerin. Olursa infial olacak zaten
-
Bu hırsla muhasebe kitabını yicem
-
@ansızınbirilan her gün olmasa da bazı günler erken hazırlanırsa olabiliyor
-
@miss-smith umarım deyimdir o anlamdaysa yiyin bitirin faydası olur
-
@paretowilfredo Sınav haziranda olabilirmiş gibi geliyo bana da hadi bakalım hayırlısı
-
Ben az kestircem bir şey olursa uyandırın beni de yoruldum iyice
-
@paretowilfredo hadi reyis sen gittin ben nöbetteyim işin rast gitsin
-
@paretowilfredo hocam bi saygısızlık yaptiysam sana ve siteye karşı kusura bakmayın lütfen iyi geceler size de
-
@ddguy Estağfurullah dostum ne demek. Hayırlı geceler cümleten
-
@paretowilfredo hocam sizi bulmuşken, Bu 10 kat veya 4 kat mevzusu sizce ne olur? Tmm belli değil biliyorum ama sizin görüşünüz hangisi ağır basıyor. 10 kat olursa ben de giriyorum sınava. 4 kat zor olur da. Umut umutsuzluk arasındayım
-
4 kat diye birşey yok. 5 kat veya 10 katı çağrılıcak. 4 kat dediğin mülakat için düşünülüyo diyolardı.
-
@Rorschach159 bunların yaptigi ibrikçi hikayesine benziyor hocam halbuki alimin ne zaman yapililacagi bellidir ama soylemiyorlar egolarini tatmin ediyorlar
-
İşte pardon 5 mi 10 mu. Hangisinin ihtimali daha ağır basıyo. Gaz veremiyorum kendime 5 katı olur giremem düşüncesi sarıyo. Derse oturamıyorum ya
-
@oguzidane hiç umutsuz olmayın en bomba iller bursa antaly 73 gibi kapattı nasip olursa girersiniz kurum sınavına. çalısın
-
@oguzidane zaten kpss yaklaştı en kötüsünü düşünerek kpss odaklı çalış. yoksa bu gelgitler yıpratır seni. benim puanım 82.6 ben guy gelmicek diye düşünüp kpss odaklı çalışıyorum. İnan bu senin için en hayırlısı olur. ha 10 katı olursa zaten kpss odaklı çalıştığın için hertürlü guy yazılısını geçersin kardeşim:)
-
Acaba sinavsiz direkt mulakata cagirirlarmi varmi oyle bi ihtimal
-
@magun şimdilik yok. Ileride yaparlar mi bilemeyiz..
-
Sınavsız çağırmazlar çünkü büyük olay olur bu süreçte hiç uygun bi karar olmaz.
-
@oguzidane puanın kaç hocam umutsuz olma kpss ye 60 gün Kalmış zaten şimdi hiç moral bozmadan ders çalış
-
Gelmeyecegini bile bile f5 yapiyorum