2016 Aralık GUY Sınavı
-
@mendakaduka Seni o kadar iyi anlıyorumki. Aynı şeyleri ben söylüyorum. Elbette biz boşuna okumadık. Bir tek biz bizim halimizden anlıyoruz bunu başkalarına anlatmak öyle zorki.
-
@paretowilfredo @Antimülakat
Arkadaşlar sınava izmirde giricem sınav merkezi iki tane seçmek zorunlu.
izmir güney
İzmir kuzey diye belirttim.
Tercihimin ikisininde aynı il olması sorun olur mu ? Geçen yıl en yakın ili ikinci seçmek zorundaydık sanki ? -
@miss-smith hocam sıkıntı olsa sistem uyarı verir zaten uyarı vermediyse sorun yoktur benim arkadaşlar da öyle yaptı ankara için onlara bi uyarı vermedi sistem
-
@ddguy geçen sene alanla birlikte mi başvurmuştuk ondan mı ikinci seçenek olarak başka il istedi ?
-
@miss-smith olabilir hocam ama zaten % 990 ilk tercih geliyo ya ama kafana takildiysa ösym yi ara sor
-
@ddguy pazartesi aramak lazım. Bi sınav merkezinin kurbanı olmayalım. Forumda izmirden girecek arkadaşlar vardır onlar ne yaptı merak ettim ?
-
Arkadaslar Yasin çoban İsletme iktisatina ilan gelince mi bakmak mantikli , bu konuda fikriniz nedir? 2 soru fix en fazla 3 soru geliyor anladigim kadariyla burdan.
-
@abba10 Oraya bakmaya gerek yok demişti daha önce bu sınavı tecrübe eden ve kazanan bi arkadaşım
-
@miss-smith hocam aynı il olmasında problem olmaz. Sonuçta buna sistem izin veriyorsa seçebilirsiniz anlamına gelir, olmayacak olsa uyarı gelmesi gerekirdi
-
@Antimülakat hocam yok mu yeni bi gelisme ufak da olsa bi bilgi ya
-
@Rorschach159 nasıl yok cıkmıyomu yanı
-
@Ülkü referans olarak birilerinden yardım istemiştim ama onlar hem kurum sınavımjn hem kpss puanımın yüksekliğine güvenmemi söylediler lakin adım birilerince verildi mi bundan hiç emin değilim. Mülakatımda da baya iyi geçmişti yani baska zaman olsa tekleyerek cevap vereceğim soruya komisyon karsısında samki kitaptan okurcasına cevap vermiştim kendime şaşırmıştım. Bi kere daha anladım o an Allahım yardım etti
-
Salı'ya kadar Resmi Gazeteler'de herhangi bir Kamu alım ilanı olmayacak dostlar. Boşuna kendinizi heba etmeyin
-
Neden saliya kadar ilan gelmeyecek
-
@şengüll Ben planlamayı söyledim. Bir hareket görünmüyor bu 2 gün için.
-
Peki ilan için bir şey demiyorlar mi. En azından 1 hafta mı 2 hafta mı diye birşey @paretowilfredo
-
@Recep_Alemdar Henüz bir net bilgi ulaşmadı dostum elime. Gelirse paylaşacağım muhakkak.
-
Yani kesin gelecek demi. Bakanın açıklamalarından onu anlayabiliriz yanii
-
Bu bekleyişten çok sıkıldık artık. Üstümdeki mutsuzluğu atamıyorum bi türlü
-
@Recep_Alemdar Dostum bu ülkede 10 sene içinde renkler 20 kez değişmiştir. Hiçbir şeye kesin diyemem. Bakan'a atıldı toplar bugüne dek. Bakan da işin açığı smooth bir açıklama yaptı. Tarih potasına sokmadı kendisini. O sokmamışken ben nasıl kesin diyeyim?