2016 Aralık GUY Sınavı
-
Malesef göz bebeğimiz gerçekten kaliteli bilgi ve tecrube paylaşımı olan tercihini yap sitemizde artık öğretmenler. Net gibi giderek cıvık bir hal almaya başladı insanlar burnundan soluyor bence hiç espri zamanı değil. ..
-
Arkadaşlar biraz yersiz olacak ama bi kaç tane arkadaş çeko ya nerden çalışılması gerektiğini notu nerden bulabileceğimizi yazmıştı çeko notu nerden bulabilirim yardımcı olacak varmı acaba?
-
Face de yine gaza gelmeyin kesin konusmamis gibisinden yazilar yazilmaya baslanmis. Bakan boyle bisey acikladiysa is bitmistir arkadaslar. Sonra cikip ne diyecek ' kusura bakmayin arkadaslar sinavi yetistiremedik' mi dicek ? Kpss öncesi Yüzde Yüz artık
-
adam daha ne desın ya ne demek kesın knsmams sız ınanmayın kardesm adam gayet kesın konuşmuş.
-
@köyünagası denizli de gelecek çok büyük ihtimal
-
Kuvvetle muhtemel yetiştirmeye çalışıyoruz dediği şey sınavın Kpss'den önce olma isteği fakat malum mayıs takvimi ortada bu belirsizlik kalktığında ilan hemen gelecektir.
-
@gozde41 denizli yazacam gelirse
-
Dedikleri tek şey ALACAZ.İlan hazırlamak bu kadar zor olmamalı.
-
Şimdi Adıyaman Şanlıurfa alımı yok mu
-
Bakan beyin abisi Corumlu ve bu guzel haberi Corumda vermis daha oncesinde abisiyle konusmustuk alim olacak yakin ama tarih belli degil deniyordu simdi tarihde belli oldu en azindan kpss sonucu aciklanmadan. İs bekleyen arkadaslara hayirli olsun.
-
Bu sene bir cakalaga çıkmadı tarih, il, sayı verecek. Buraya bakmaktan ders de calisilmiyor
-
@köyünagası inşallah gönlüne göre olur:)
-
Ne ilanmış. Bana ilanın faydası olmayacak ama bu ilanı bekleyen arkdşlrm için konuşuyorum bu süreci uzattıkça uzattılar sanki bu ilandan sonra topu topu kaç kişi alacaksınız. Geriye kalanlar kurum sınavına girmekle kalacak. Verilsin biran öncede arkdşlrmda sınava girsinler bu belirsizlk kalksın çok üzülüorum
-
arkadaşlar maliye bakanımız tgrt haberde sunucu batuhan yaşara twit atsak kpss öncesi alım olması için ve akşam ki twitter etkinliğine katılalım 20.30 da ilan gelsinde illeri o zaman konuşalım
-
@TugayÇ bugun parayla tag satın alındı etkinliğe katılım olsun isteniyor
-
Bende Tunceli alım yapsın istiyorum ama bi ara 8 tane almışlar o oraya 30-40 yil yeter
-
Guy haberini new york times'da ararken çorum haber'de buldum
-
2015 2 yıl 2016 1 yıl geçerli
Şimdi 17 hazirada bir ilan gelse 2015 ile 2017 puanlılar mı başvuracak 2015 kpss temmuzda 2016 mayısta olmuştu -
@köyünagası yapma böyle şeyler
-
@guyan-gelmiş çok tuhaf düznleme olmuş bu 2016 kpss:)