2016 Aralık GUY Sınavı
-
il duyumu olan yok mu
-
@aylin-yılmaz atış serbest mi
-
4T nin guy denenelerini çözen var mı
-
@gozde41 geçen sene çözmüştüm bayya zordur denemede 70 net yapan sınavda rahat 80 üstü yapar
-
@miss-smith biraz dayanağı olursa iyi olur tahmin de olabilir ama atış olmasın
-
@gozde41 ben geçen sınavda çözdüm. Ordakı sorular guya göre zordur ama iyidir.
-
@aylin-yılmaz bu sınavda nereye kaç kişi alınacağı vahiyle mi geliyor bunları düzenleyen insanları bu yazıyı yazanlar bunları onaya sunanlar yok mu? Bu kurumda personel daire başkanlığı fln yok mu naci ağbal kendi başına belirleyip kendisi mi yazışmaları yapıyor ne biçim la bu böyle...
-
@gozde41 ben çözdüm çookk zordu
-
@aylin-yılmaz hatırlıomusun ben uyduruk liste yapmıştım aylar önce
-
İlk defa girecekler için tavsiye imeceyi 7 8 kez bitirmeleri başka kaynağa gerek yok
-
@köyünagası ben ilan gelmesini pusuda bekliyorum geldiği an kitapları kapatıp imeceyi ezberliycem
-
@guyan-gelmiş var işte orda gib in ilgili birimi ama gib duyurmadan ilanın geleceğini duyumlardan haber alıyorsak illeri de duyabiliriz
-
@aylin-yılmaz şunu demek istedim bu gib'te bir Allahın kulu birileri aracılığıyla bizimle paylaşsa ne olur kendimi onların yerine koyuyorum kesin paylaşırdım sevinsin garibanlar diye:)
-
Linç edilmeyim
-
@guyan-gelmiş ben geçen sene imeceyi ezberlemiştim 100 soruru 40 dk da bitirdim hukuktan bi tane adli yargı sınavında çıkan soruyu sormuşlardı çoğu soru çıkmışlardan çıkıyor
-
@miss-smith ben doğu illeri bekliyorum erzurum sivas kars elazığ malatya van urfa diyarbakır
-
@guyan-gelmiş herkes gönlünden geçen illeri siralıyor işte
-
@köyünagası geçen sene kaç yaptınız guy da
-
@miss-smith yok ya benim gönlümden çanakkale geçiyor keşke çanakkale olsa bir saniye düşünmem:) Ama biraz da acı gerçekler var 2 alım öncesine kadar çanakkaleye alım yaptılar bu sefer zor.
-