2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bakanın çorumdaki açıklaması sular serpti içimize gerçekten.. Tez zamanda gelir inşallah yazık olmasın 2016 emeklerine.
-
@köyünagası ama her akşam ettiğim küfürlerle cehennemde kadroyu alıcam böyle giderse:)
-
Tuğrul abi gecen yıl guyun geleceği gece guygeliegüldürgüldür diye tag acıp etkinlik yapmıştı ve o gece ilan gelmişti hiç unutmuyorum inşallah ilam gelir bu gece dualarım sizlerle arkadaşlar.
-
@guyan-gelmiş ağır tahrik altında yaptığın için yırtabilirsin:)
-
@köyünagası İnşAllah:)
-
@safiTÜRK69 hocam bi geliyon bi gidiyon ya iller belli mi var mı bi bilgi dicem şimdi kesin cevap vermicen
-
Az çok iller belli kim hangi ili seçeçek. Ben ne kadar da sevmesem Ankara olur heralde.
-
Ilan geldikten sonra iller hakkında manüpile yapanların ağzına kürekle vuracam arkadaşlar.
-
bende lahmacun küreğimi alıp gelirim
-
@safiTÜRK69 az çok belli olan illeri alabilir miyiz peki
-
@ddguy ısparta yok:)
-
@safiTÜRK69 cevap vermeden kaçma bak izmir istanbul ankara buralar banko bence
-
bursa
-
Kim ne biliyorsa bi çırpıda söylesin ne bu taksit taksit ya @safiTÜRK69
-
@ddguy kardeşim ders çalışıyorum internette pek çekmiyor çalıştığım yerde anca işte.:) illeri herkes az çok tahmin edebilir.
-
@köyünagası ısparta bi açılmasın seni kesecem artık hani kesin açılırdi trolcu aga
-
@safiTÜRK69 tamam sen bi söyle hadi kara kutu gibisin mübarek
-
Isparta varda rakamları söylersem sallamış olurum...Hep bilindik şehirler arkadaşlar . Bu alım ihtiyaçı karşılamıycak.Şuan iller ne alırsam kar havasında.. Doğu biraz 2. Plana atılmış gibi.
-
@safiTÜRK69 vallaha mi var ısparta ağzına saglik karakutu
-
@safiTÜRK69 Balıkesir yada aydın var mıdır ki