2016 Aralık GUY Sınavı
-
@paretowilfredo hocam biraz da kabahat sizde iki kelam edip gidiyorsunuz bu insanlarda yakalamışken selam vererek haklarının birinden feragat etmek istemiyorlar:)
-
@guyan-gelmiş perspektif ama hakkimi yemeyin muhabbete de geliyorum ara ara
-
@paretowilfredo buradaki arkadaşlar biraz tez canlı ben dahil o yüzden sohbet döner dolaşır duyum var mı ya döner o yüzden size de hak vermemek elde değil:)
-
@Mustaphaa aynen imzalayıp başbakanlığa gönderdiyse büyük ihtimal akşam rg de yayınlanır
-
@köyünagası o kadar çabuk yayınlanır mı?
-
@Rorschach159 rg leri başbakanlık yayınlıyor sonuçta başbakanlık kadroyu vermiş bakanda imzalamış zaten hersey hazır niye bekletsinler
-
@köyünagası biz onu en geç ayın sonu diyelim insanları her akşam rg bekletmek zorunda kalma sonra:) Çünkü bazen rg gece 4-5 gibi yayınlanıyor yazık günah insanlara:)
-
@köyünagası bugün,yarın,cuma veya başka birgün ama eli kulağında belliki:)
-
@guyan-gelmiş 00.00 da dpb bakıcaz tuğrul hoca dedi resmi gazeteyi beklemeye gerek yok
-
@miss-smith bunu öğrendiğim iyi oldu
-
@köyünagası Öyle de işte insan o kadar olaydan sonra ister istemez aklına bişeyler geliyor devamlı
-
@guyan-gelmiş bakan 3 gün önce imzalamış göndermiş bem bugün bekliyorummm:)
-
@köyünagası geçen de tuğrul hocayı tanıyorum böyle dediyse kesin ilan geliyor diyen de sen miydin:)
-
Arkadaşlar bu hafta ilanın geleceği yönünde kesin bir beklenti var şimdiden hazırlıklı olun,heyecanlanmayin güzelce tekrarinizı yapın kaynak sağlam bir yerden.
-
@guyan-gelmiş bendim daha önce hiç 11 de etkinlik yapalım dememişti ondan dedim:) guy gelemden 2 3 gün öncedn duyumu alıyor o
-
@köyünagası Rastgele söylemediğinin farkındayım ama buradaki insanlar hazır bomba şuan bence çemberi biraz genişlet cumaya kadar de bari ondan dedim:)
-
@guyan-gelmiş asker uyumaz uyursa ölür herzaman her şart a hazır olsunlar
-
@köyünagası sende haklısın zaten asker gibi her gece rg nöbeti tutuyoruz:)
-
@guyan-gelmiş aynen uyumayın ilk sınav bekleyişi rg yi beklemek bile tatlı bir heyecan ilk defa girecekler için:)
-
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.Gönül isterki bu zorlu süreçten sonra hep beraber atanalım.