2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Rorschach159 bı illeri yazan sallamış kendiside yazmış
-
@miss-smith Bende diyorum samsunun ihtiyacı yok ama niye konuşuldu ki falan trollendik arkadaş ya
-
@Ricardoreyiz bende 2015 puanıyla başvurucam inşallah bizi unutmazlar
-
O yazan adamı biliyorum şakasına yazmış bakmayın ona ama istanbul konya ankara gelecek büyük ihtimal
-
@Rorschach159 şimdi bende il sıralarım Kulaktan kulağ yayılır o arkadasta uydurdugunu yazmış. Ayrıca onun yazdıgı ıller hıc olmamış
-
Zaten izmirde çok ciddi açık varmış illerin arasında onu yazmamis trolleyen o face de ki çocuğu trollesinler inşaAllah
-
@miss-smith Yalova yazarım oh mis diye geçirdim aklımdan bide ya
-
@ddguy :))))
-
@Rorschach159 Arkadaşlar dua edelim tek il seçimi olmasın. Bu kadar bekledik sinirler yıprandı tek il stresini kaldırmak zor olur.
Direk sıralama yapsınlar yada en kötü 3 il tercih ettirsinler -
@miss-smith Gönül ister değişsin ama bakanlık süpriz yumurta ne olacağı belli olmaz
-
@miss-smith en çok merak ettiğim sistem zaten. tek il seçmekten çok korkuyorum. olmadı istihareye falan yatarım:) ama inşallah il seçimi kalkar ya
-
@paretowilfredo uyuyor mu ya?
-
Heray birşeyler söyleniyor ama neticede bisey yok ustelik KPSS yaklaşıyor .amaç referanduma yakın bir ilan verip secime malzeme yapmak sanırım
Aylardır konuşacağım bakan guy için calusssa şimdi mülakatlar olmuş olacakti -
@köyünagası sen tweeter i mi dondurdun
-
Hepsini geçtim süreç olağanüstü olaylar vs tamam kabul hepsi bize denk geldi tamam kadar kısmet buraya kadar eyvallah ... tamam da kardeşim 2016 yılı puanlarını kullanmaları için YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ nedir ya abi napıyosunuz yardım edelim ne gerekiyorsa olmazsa milletçe seferber olalim sabahlara kadar çalışalım gerekirse tüm üretim dursun hatta okullar tatil olsun 80 milyon elele verelim şu guy ilanı YETİŞSİN ... çok mu zor bu iş yoksa birileri bizle kafa mı buluyor ?
-
@paretowilfredo duyumu ılan gelınce verecek sanırım
-
@köyünagası benim ilk yılım olduğu için bilmiyorum teşekkür ederim
-
@ddguy bağımlılık yapıyor bende ders çalışamıyorum dondurdum etkinlik saatine kadar:)
-
@Rorschach159 hep sen mi trolleyecksin
-
@busus Bak şimdi beni insanların önüne attın ben ne zaman trolledim insanlar Ben hiç duyum verdim mi şu olacak bu olacak dedim mi? Herkes çok gergindi bende insiyatif alarak ortamı dağıtmaya çalıştım anlayana tabi