TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2016 Aralık GUY Sınavı

KPSS A
    guy
    527
    17240
    9776682
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      mrym @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@İnmyheart herkez yüksek yapınca 1 soru fazladan yanlış yapan eleniyor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • sınavstilisti
        sınavstilisti Son düzenleyen:

Bu açıdan değerlendirme arkadaşım bence @uzmanyrdd

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • totti
          totti @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@İnmyheart barajı geçenleri almıyorlar sıralama sınavı olduğu için sen 95 alsan da rakiplerin 100 alsa bile elenirsin 🙂

• yetkili AĞAbey
            yetkili AĞAbey Son düzenleyen:

guy başvurusudan tutun sınavına kadar bütün süreç saçma sapan... guy olmak için birazda ŞANS gerekiyor açıkçası hiç adil bir sistemle alım yapmıyor 73 ile guy olan varken 79 80 ile sınava dahi giremiyor, ayrıca sınav da tam bir ezber ve şans sınavı 80 bandına kadar herkes gelebiliyor ama 3-4 net şansa yapan geçiyor ve şans devreye giriyor... acilen bu sistemin değişip 5 katı sınava çağrılmalı ve 2 il seçme hakkı verilmeli, 2 katta mülakata kalmalı..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
            • ?
              Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Puanlar 71 72 lere düsse de herkes hayirlisiyla atansa .. Emekler karsiligini bulur..

Grimmjow 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -14
              • G
                guy44 @guyman Son düzenleyen:

@guyman cok doğru söylüyorsunuz gib in açıklamalarina cok fazla takilmamak gerekir.Sahsi fikrim ilanin referandum öncesi geleceği ve en gec haziranın ilk 2 haftasindada sinavin olacağı.hakkimzda hayırlısı olsun

• U
                  uzmanyrdd @sınavstilisti Son düzenleyen:

@merkantilist hangi açıdan?

sınavstilisti 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • sınavstilisti
                    sınavstilisti @uzmanyrdd Son düzenleyen:

@uzmanyrdd sınav çok kolaymış anlayışı. Çünkü sınava girenin 3kati eleniyor

• Grimmjow
                      Grimmjow @Ziyaretçi Son düzenleyen: Grimmjow

@Üveyss oldu olacak puansız alsınlar çalışmayanın nasibinde varsa oda girsin demi kardeşim 🙂

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • ?
                        Eski Kullanıcı @Grimmjow Son düzenleyen:

@Grimmjow tabiki de oyle bir dusuncem yok.. Yazdigim 71 72 ye mi takildin. Yanildin..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -6
                        • U
                          uzmanyrdd @sınavstilisti Son düzenleyen:

@merkantilist yok kardeşim yanlış anlamışsın tabi ki bu açıdan değerlendirmiyorum. Sonuçta sıralama sınavı bu zorluğunun kolaylığının bir önemi yok. Sadece 83-85 vs puanların net mi puan mı nasıl hesaplanıyor vs kısmını merak etmıstım.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • yetkili AĞAbey
                            yetkili AĞAbey Son düzenleyen:

arkadaşlar ilanı bekleyip konsentre olamayan arkadaşlar için yazıyorum.. sn bakan 2000 guy alımını açıklamadan evvel ünv. hocam bir konferansta GİB yerkilileriyle konumuş ve nisan da hem guy hem de vmy alımı olacaklarını belirtmiş... Açıkçası ben burada yazmamıştım o zaman yanlış çıkar diye ama muhtemelen doğru çıkacak.. Yani ilan bekleyen arkadaşlar ilan NİSAN gibi gelebilir boşuna kendinizi üzmeyin her akşam ilan beklemeyin oturun kpss odaklı çalışın ilan rafarendum öncesi gelir zaten..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • ?
                              Eski Kullanıcı @totti Son düzenleyen:

@totti 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:

@uzmanyrdd sınav kolay 4 seçenekli yanlış doğruyu götürmez çok basit sorularda var ve genelde hep aynı tarz sorular olur o yüzden bu puanlar böyle

Sinavin kolayligindan ote gecen sinavda sorular onceden servis edilmis gb bur soylem de cikti o yuzden olabilir ama ustu kapatildi cokk kisi 100 aldi vs dendi

totti 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • U
                                uzman Son düzenleyen:

Guy sınavına ilk kez girecek arkadaşlara sesleniyorum. Sınav baya kolay hatta girdigim en kolay kurum sınavı diyebilirim. Ama kolay olması bisey degistirmiyor diger adaylarda yuksek yapiyor. Zaten ankara izmir gibi iller secerseniz hata yapma lüksünüz azalıyor. Ve gecen sene gibin sınavında hatalı sorular vardi yani iki secenekte cevap olabiliyordu. O yüzden küçümsemeyin sınav kolay diye zira diğer adaylar kadar calismadiysaniz kazanamayabilirsiniz(gecen sene bile yuksek kapatti önümüzdeki guy sınavı herhalde ankara gibi iller 90 a yakin kapatabilir) . Guydan cok daha zor sınavları kazanan ama guy sınavında elenen birisi olarak tecrübelerimi aktarıyorum. Ben yandım siz yanmayın ☺☺

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • Del Piero
                                  Del Piero Son düzenleyen: Del Piero

Yapılacak en mantıklı ve adilane iş;ilanların sınav öncesi 2016 puanları geçerliliğiyle verilip,kurum sınavlarının kpss sonrasına bırakılmasıdır..Sınav disiplinleri çok farklı bu yıl;vmy klasik sınav ayrı bir çalışma gerektiriyor,guy test ama kpss öncesi sınav açsalar gy-gk,işletme,çeko gibi derslere zaman ayırmak çok güçleşir ve kpss'de bu derslerin hepsini birden gözardı edemezsiniz..Umuyorum bu kez adaylar lehine bir planlama yapılıyordur..

yetkili AĞAbey 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • yetkili AĞAbey
                                    yetkili AĞAbey @Del Piero Son düzenleyen:

@Del-Piero vmy sınavı kpss ye yakın gelirse girecek adaylar olumsuz etkilenir gerçekten sıkıntı olacak adaylar için

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • T
                                      turkkızı @uzman Son düzenleyen:

@uzman hocam naptın ya kurumun 90la kapatması nedir😱

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • S
                                        sradaninsan @turkkızı Son düzenleyen:

@turkkızı istanbul 84 ankara 85 le kapatmıştı 90 lar uzakta degil

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • T
                                          turkkızı @sradaninsan Son düzenleyen:

@sradaninsan 84_85ile 90 çok farklı.:) İnşallah öyle uçuk puanlar olmaz🙏

• O
                                            ockhamlı william Son düzenleyen:

Aylardır ilan bekliyoruz, halen aklım karışır, midem bulanır sınav kpss sonrası
                                            olsun diyenler var.Zaten kpssye hazırlanıyorsan guy sınavınada hazırsın demektir.En iyi ilan en erken gelen ilandır, şimdi gelsin kpssden sonra bir daha gelsin

• 1
                                            • 2
                                            • 702
                                            • 703
                                            • 704
                                            • 705
                                            • 706
                                            • 861
                                            • 862
                                            • 704 / 862
                                            • İlk ileti