2016 Aralık GUY Sınavı
-
Tek.kelime ile.lanet olsun hakkim zehir zikkim olsun
Iki.elim.yakalarinda olacak ki kacyildir issizim sikintidayim ve kimseye kalmaz o mevki makamlar.lanet olsun diorum gencligin gelecegini caldilar -
Arkadaşlar facedeki yüksel güllüoğlunun tekrar kursunu tavsiye edermisiniz?
-
@luck gitmeyin dersaneye kampa falan boşuna paranızdan olursunuz dersane öğrenciye yüzde 20 etki eder yüzde 80 öğrencide biter
-
askerliği nasıl erteleyebilirim(erteleme bitim tarihi:08.06.2017 muhtemel sevk tarihi:30.09.2017 celp dönemi kasım2017)konu dışı olduğu için lütfen kusura bakmayın
-
@köyün-ağası haklisin bende tekrar amacli olursa diye gitmeyi dusunuyordum
-
@A.smith mayısta tezsiz alımları başlar. Başvırduğuna dair belgeyi alıp götürürsen erteletebilirsin. Kaydın kesinleşmesine gerek yok benim bildiğim
-
@A.smith yüksek tezsiz yap süleyman demirel 800 küsür tl idi ales şartı falan yok başvuruları ağustosta başlar şuan bende uzaktan eğitim tezsiz yapıyorum 1200 tl bişey uzaktan eğitim olan
-
Arkadaşlarım bir şey sormak istiyorum affınıza sığınarak. Diyelim ki atandık, eş durumundan eşin yanına gitmek için belli bi sene çalışmak gerekiyor mu atandığımız yerde yoksa bi süresi yok mu ?
-
@honeybee eşiniz bir yıl kendi kurumunda çalışmışsa eğer sizin yanınıza tayin isteyebilir bu durumda eş durumundan yararlanan eşiniz olmuş olur. sizin eş durumundan yararlanıp eşinizin yanına gidebilmeniz için bir tam yıl çalışmış olmanız lazım.
-
Bugün Bayburt tan bi arkadasa telefon gelecekti noldu Bayburtlu hocam yok mu Bi haber
-
sayın @paretowilfredo salıya kadar ilan gelmez demiştiniz acaba diyorum ki ilanın çarşamba günü geleceğini zımni olarak belirtmeye mi çalıştınız
-
gib in işi belli olmaz.
-
@ansızınbirilan anladım çok teşekkürler
-
arkadaşlar şimdi görüştüm gib ile ilk defa farklı bir açıklama yapıldı. şimdiye kadar hep bi çalışma yok deniliyordu sizin de bildiğiniz gibi. bugün bana çalışmaların başladığını ancak henüz resmiyete kavuşmadığını ( yani tam olarak hangi illere alım yapılacağı kadronun tam olarak ne kadar olacağı)belirtti.ve bu sürecin çok fazla uzamayacığını tahmin ettiğini belirtti. artık söz sende @paretowilfredo bize net tarihi verebilirmisin
-
Bursalı olan varsa konferansa gitsin bi zahmet elden mektubu versin guy mhuy sınavlarını sorsun ayşe türkmenoğlu çok cana yakın biridir yüz yüze bile görüşme fırsatı verir -
@ansızınbirilan abi tamam eyv o sürenin fazla uzamayacağı belirtildi de kpss"yede bişey kalmadı sende onu belirtseydin bugün yarın derken mart"ın sonu geldi
-
Ya adalet bakani direk cikti 3 haziran hakimlik sinavi diye ilan etti sinav tarihini.. neden aynisini maliye bakani yapmadi ki. Bu onlar icin zor bir sey degil. Yani surec icin gorusuyoruz gibi laflar etti. Bende ilk baslarda siyasetcinin kpss oncesi bu kadar beklenti varken cikipta soyleyecegini dusunmuyordum, hala da dusunmuyorum ama korku gelmeye basladi. Adalet bakani gibi net olmadigi icin.. mesela 2013 senesindeki vmy alimini hatirliyorum, bakan soyledi ertesi gun ilan cikti.
Hakkimizda hayirlisi ama bu surec fazlasiyla yipratti. Bunca kisi gelmeyecegni bilse ona gore calisirdi, yolumuza bakardik. Hayir ilan gelse yine sinava girebilcekmiyiz derdi oluyor il seciminden. Belirsizlik kpssye kadar yakamizi birakmayacak sanirim. O yuzden en iyisi guy ilani beklemeye son vermek. Gelirse mutluluk olur, gelmezse bari kpss gitmesin elimizden. -
@iyimser16 bu gece gelir
-
@bunebicimhikaye her gece gelir diye bekliyoruz
-
O gece bu gece olsun hadi inşallah:)