2016 Aralık GUY Sınavı
-
Aylarca sınav acmayip şimdi sınavı yetiştirmeye çalışıyoruz demeleri de ayri bi acı.. ilanin geldigine ne kadar sevinsek de bunu unutmuycaz bakan !
-
-
Cokmu zor bakanin su tarihte alim yapacaz demesi yakin en yakin onumuzdeki aylar nefret ediyorum bu cumlelerden..
-
Tuğrul hocanın birşey duyduğunu sanmıyorum 2-3 günde bir umutlandırıcı şeyler yazıyor twitterda. İllaki bir gün tutturacak
-
@aksoyefecan tanımıyorsunuz tugrulu maalesef 2016 lı arkadaslar kısır bi döneme denk geldi yoksa duyumları ilk agızdan duyar zaten
-
bısey bılmese yazmazdı dıyorum ve umutlanıyorum
-
@aksoyefecan yok tuğrul hoca o işlerin peşinden koşan biri değil .
-
Sanki devlet sırrı bu ilan . Alt tarafı kuruma memur aliyosun nr büyüttüler bizi perişan ettiler
-
@köyünagası evet pek tanımıyorum ama ne biliyim geçen akşam da çok umutlandık bişey olmadı. Umarım siz haklı çıkarsınız
-
Hepsini geçtim süreç olağanüstü olaylar vs tamam kabul hepsi bize denk geldi tamam kadar kısmet buraya kadar eyvallah ... tamam da kardeşim 2016 yılı puanlarını kullanmaları için YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ nedir ya abi napıyosunuz yardım edelim ne gerekiyorsa olmazsa milletçe seferber olalim sabahlara kadar çalışalım gerekirse tüm üretim dursun hatta okullar tatil olsun 80 milyon elele verelim şu guy ilanı YETİŞSİN ... çok mu zor bu iş yoksa birileri bizle kafa mı buluyor ?
-
Şimdi ilanda gelecek illeri yazmışlar. Deneyimli arkadaşlar mümkün mu böyle bisey
-
2015 puanı da dahil olur mu ilana babalara gelmeyelim
-
istanbul, Ankara, Denizli, Tekirdağ, Samsun, Çanakkale, Konya, Kayseri ,Yalova, Manisa, Antalya,Diyarbakır, Van bunlar benden biraz içiniz açılsın bol bol çalışın @via facebookda adamın biri kesinlikle burda yazanlar beni bağlamaz
-
@kardinalist nerden okuyon bunu
-
Tuğrul Koçer uzun zamandır takip ettiğim birisi kesinlikle birsey bilmezse umut vermez. Eğer böyle bi Tweet atmış sa ilan ın eli kulağındadır arkadaşlar. Hayirlisi olsun herkes için..
-
@oguzidane bak @Rorschach159 da paylaşmış facete A grubuna biri yazmis aynı illeri
-
Evet bende yeni okudum kesinlik vermiş sanırım
Cumaya kadar gelicek ilan . -
@paretowilfredo @Antimülakat
Haber var mı ? Salıya kadar resmi gazeteden bişey beklemeyin dediniz son 3 günün resmi gazetesinden haber var mı ? -
@ddguy 3000 kişi olsa 2'ye bölmelerini anlarım da 2000 kişiyi 2'ye bölmeleri çok saçma olur ya. 5 dk mutlu etseler 10 dk mutsuz ediyorlar:(
-
@kardinalist 3 yıldır bu işin içindeyim bırak illeri hangi ilin hangi puanla kapatacağını bile duydular mümkündür illeri duymak