2016 Aralık GUY Sınavı
-
nagci agbal a soruyu soran kisi kimse allah razi olsun:)) en net beyan bu, ilanin kisa zamanda kesin geleceginin de kanıtı.
-
Sayın bakanın açıklamasını yeni dinleyebildim. Bakan Bey konuşurken kafamda şampiyonlar ligi müziği çalmaya başladı.
Soruyu soran arkadaşa da şükranlarımı iletiyorum. -
@guyan-gelmiş işte merak ettiğim asıl konu buydu. Pareto hocam duymamış mı acaba içeriden diye. İlan verilecekse iller bile belirlenmiştir aslında. Demekki 2016 puan kullanma olayı meşaleyi yaktırdı
-
@merkantilist @guyan-gelmiş valla haber saldim donmediler de arkadas demeyelim buyuklerimiz olunca acip trip yapamiyoruz
-
@paretowilfredo büyüklerimiz bizim yüzümüzden sizden de bıktılar yakında sizi görüp yol değiştirmezler inşAllah:)
-
@paretowilfredo hocam ilan basbakanliga gitmisse cok fazla gecikmez bence . sizce ?
-
Ben sana güveniyorum hocam o yüzden çok sık rahatsız ediyorum kusura bakma:) @paretowilfredo
-
Twitterda heaabım çalınmış herkese mesaj gitmiş yaa bu işlerle neden uğraşılır anlamıyorum hesap sadwce etkinliklere destek için açılmıştı
-
Bütün herşey hazır iş sadece bakanın onayında bakan onaylasa tamamdır diyodunuz aylardır, dün bakanda onaylamış inşallah gelir hemen Sn Bakan'a soruyu soran kardeşimizdende Allah razı olsun.
-
@miss-smith takipçi sayın çok ondan mı çalmışlar? yoksa neden çalsınlarki
-
@kzxp bugün herkese oldu takipçi saysı ile alakası yok sanki. Hesabı geri aldım mesajşara baktım virüslü linki bana gönderende çok hesap var aynı şekilde benım hesabımdanda yollanmış
-
@miss-smith anladım. geçmiş olsun
-
Videoyu izledikten sonra bu ilan artık kesin gelecek arkadaşlar ve 2016 puanlarımızıda kullanacağız bundan emin oldum. Sorandan sordurandan Allah razı olsun
-
@guyan-gelmiş @TugayÇ @merkantilist valla dostlar biliyorsunuz ki her haber aldigimda konu bakanda demistim. Bugun bakanin imzaladim gonderdim demesinden de gercekten topun ve kararin onda oldugunu ve artik sureci baslattigini anliyoruz.
Iyisiyle kotusuyle kac zamandir burada yoldaslik ediyoruz. Ben sizden raziyim. Allah da sizden razi olsun.
Allah yardimciniz olsun hepinizin. Insallah guzel gunler gorecegiz cocuklar.
-
@miss-smith birşey olmaz sıkıntı etme twittera gir ayarlardan açık oturumlara gel o oturumu kapat sana gelen msjlardan birine tıklamışsındır ya da herhangi bir siteye girdiğinde otomatik o site üzerinden hesabın açılmıştır ordan gönderiliyordur herkeste olur dm ni kapatsanda olur
-
@paretowilfredo uzatmazlar artık demi
-
@paretowilfredo Başkan tam süreç nasıl işliyor az çok hakimsindir makam olurlarından sonra mı iller belli olmaya başlıyor ilan hazırlanıyor yoksa onaya sunduğuna göre iller fln belirlenmiş olması mı lazım?
Benim tahminim eğer ki makam olur'una sunulup başbakanlığa gönderildi ise şuan sınav tarihi iller ve sayılar hepsi bellidir yanlış mı düşünüyorum? -
@guyan-gelmiş iller hazirdir kardesim 2000 rakami talepler olmadan cikmaz ortaya
-
@paretowilfredo hocam o zaman niye kimsenin haberi yok bu kadar mı geniş güvenlik önlemleri aldılar
-
@guyan-gelmiş gizlilik tembihlidir kardesim ve o hal doneminde burokratlar sozun disina cikamazlar. O.riski almazlar. Sizinti ile itham edilebilirler sayet.