2016 Aralık GUY Sınavı
-
@köyünagası ben de bu soruyu ancak tercihini yap ekibinden biridir dedim ki öyleymiş tebrikler @aylin-yılmaz
-
@guyan-gelmiş kesinlikle, zaten bugüne kadar söylenen işin sadece Bakanın talimatına kaldığıydı o yüzden ben de Gib'in zaten hazır olduğunu bürokrasiyi düşününce bu sürenin maksimum bu kadar olacağını düşünüyorum.
-
Bakana soruyu soran arkadaş eğer forumu takip ediyorsa kendisine çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
-
@guyan-gelmiş valla ben guy olayım da ne çarparsa çarpsın umrumda olmaz zaten yaş 28 olmuş
-
@aylin-yılmaz Allah seni anana babana sevdiklerine bagislasin belliki cok temiz birisin insallah atanirsin en yakin zamanda cokkk tesekkur ederim
-
@aylin-yılmaz kızım benim ya aferin köyümuzun gururu Allah razı olsun
-
@aylin-yılmaz medeni cesaretinden dolayi tebrikler ayrica kendi adima tesekkur ediyorum
-
-
Hocam biz fazla duygusal değerlendiriyor olabilir mıyız? Meşaleleri yakın yada Çorum haberi? Bu hafta diye erken havaya girmedik değil mı? Siz belki daha objektif analiz edersiniz? @Antimülakat @paretowilfredo
-
Bir daha Çorumla ilgili espri yapmıcam:) Çorum adamdır adam:))
-
@merkantilist yok artık:D sen umutsuz olmayı meslek edindin galiba kardeşim bu zor süreçte:)
-
Valla videoyu bile izledim ben Allah razı olsun @aylin-yılmaz TGRT den sonra bu ün sana yeter
-
ben miy mişim soruyu soran
-
@aylin-yılmaz
-
İlanın geleceğini düşünüyorum hocam ama 2016puanini kullandıricaklar bu hafta her gece RG bekleyecek miyiz merakım o. Hep erken havaya giriyoruz ilan gelicek evet de ne zaman @guyan-gelmiş
-
Tugrul"a sistemi sordunuz mu hic ?
-
@Mustaphaa kıza helal olsun diyorum inş. O kız kazanır. Hakediyor.
-
Soruyu soran aylin değil:) kıza tekrar teşekkür ediyoruz
-
@busus sorduk "bilmiyorum ama tahminim eski sistem" dedi.
-
@köyünagası nasıl değil . Aynı aylinne benzio kız. Elf gözlerim yanılmış olamaz:))