2016 Aralık GUY Sınavı
-
@köyünagası masalah kaç puanla basvutmustunuz?
-
Naci Ağbal Çorum'da söyledikleri https://www.youtube.com/watch?v=OnecpHlMNRc&feature=share
-
@yetkili-AĞAbey sorular geçen sene kolaydı 78 kpss si olan arkadasım son 15 gün imeceyi çalıştı 87 yaptı sınavda çoğu kişi 85 üstü yaptı benim kpss 83
-
@guyan-gelmiş il seçimi olmayacak hissime göre. Zaten bu referandum alımı mümkün oldugunca herkesi memnun etmeye çalısacaklar saçma il seçimi yüzünden sıralama dısı kalan çok fazla oluyor onların gönlünü kırmak istemezler ( il seçmek olmasın olmasın )
-
Abi Adam daha ne desin alcam demiş işte. Hala daha kesin bişey konuşmadı diyen var şaka gibi. Naci ağbaldan bahsediyoruz normalde hiç konuşmayan bir bakan ama konuşuncada kesin konuşmadı diyoruz bi garibiz:))
-
@Mustaphaa sonunda adam akıllı bir soru soran biri çıktı:)
-
Düz imzalayıp başbakanlığa gönderdim diyor. Sizce ne zaman gelir ? Bence maksimum 1 hafta
-
bakan daha önce dememiş miydi , artık başbakanlıkta ilan diye , şimdide dün imzaladım gönderdim başbakanlığa diyor
-
@miss-smith onun için yönetmelikte değişiklik yapmaları gerekiyor sanki onunla hiç ilgilenmiyorlar gibi ama gönül ister ki dediğiniz gibi olsun.
-
@TugayÇ okadar bekledik 1 hafta bile çok akşam olsun işte resmi gazetede
-
@guyan-gelmiş o mikrofon değişikliği olmasaydı bence ilanın tam ne zaman geleceğini de öğrenecekti
-
Bende Tekirdağ yazıcam 100 den az alım yapmazsa İstanbul'a yakın rahat bir şehir :))
-
@miss-smith bence akşam gelmez başbakanlığa gönderdik diyor daha başbakan imzalamamıs yani. Bürokrasi işte dedigim gibi maksimum 1 haftaya gelir bence
-
Kız arkadasa helal olsun valla
-
@Mustaphaa bu süreçten sonra bakanın haberi olmaz bence olur çıkmış imzalamış düzenlemeyi ilgili birim yapar o da 10-15 gün maksimum erken olur geç olmaz.
-
@Grimmjow denizin çarpması ile anason çarpmasının birleşimi tekirdağ çok farklı bir kafaya sahip şehir:)
-
Soru soran arkadasa tesekkur borcluyuz Allah razi olsun ondan insallah ilk ilanda atanir Allah raziolsun arkadaslar hepinizden valla iyisiniz gercekten.
-
Soruyu soran @aylin-yılmaz mış özelden söyledi teşekkür edelim
-
@aylin-yılmaz aylin çorumlumuymuş:)))
-
@köyünagası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Soruyu soran @aylin-yılmaz mış özelden söyledi teşekkür edelim
@aylin-yılmaz