2016 Aralık GUY Sınavı
-
@83istanbul ne zaman yazmstı
-
Aynı yazıyı bende görmüştüm.
-
priss de aynı sıtem olck dıyo kıme ınanalm
-
İlan gelince öğrenicez Ben kimseye inanmıyorum artık.
-
@miss-smith gelecek ilan ya siz çalışın
-
Rüyamda 28 martta ilan geliyordu ayın 28 ini bekleyin
-
@köyünagası onu biliyoruz artık gelecek birgün gelecek Kpss sonuçları açıklanmadan bir gün önceye kadar yolu var
-
Bence maliye bakanına yoğun tweet atalım arkadaşlar. Yanlış bir tercih bir yıllık emeğimize maal olabilir. Geçmiş yıllarda bildiğiniz gibi 79 puanla 73 puanların atandığını izleyenler oldu.
-
Üstelik 80 civarı puan alanlarda bile sıkıntı olabilir yoğun talep edilen bir ilin daha önce hiç olmasa bile 80 üstü kapatmaya ağının garantisi yok
-
@konyalı daha önce çok söylendi il tercihi için vekillerede söyledin ama bir sonuç çıkmadı şuan ilanın geleceğine şükretmeliyiz
-
Ilgoc sistemi çok iyi olur keşke oyle gelse ama sanmıyorum
-
Onceden ilan gelmicek diye stres yapiyoduk. Simdi ne zaman gelcek nasil olcak diye yapiyoruz. Ilan gelince de hangi sehiri yazsam stresi. Sonra kurum sinavi mulakat stresi. Sonra is hayati stresi. En sonunda da ölür gideriz heralde stres bitmiyo arkadaslar
-
Mülakat puanına göre il tercih etmek bence de en iyisi.Hiç değilse puanı olupta sınava girememe durumu ortadan kalkar.
-
@eomer o daha kötü mülakatta 10 kişiye 100 20 kişiye 99 verilirse daha kötü olur şimdiki sistem kötünün iyisi mhuy mülakatını gördükten sonra hersey değişti
-
Guydada aynısı üstelik puan bile vermiyorlar
-
@tugba evet hocam, çıkmış sorular.Açıklamaları çok nitelikli konu tekrar bandında.
-
bu hafta ılan geleck dıyenlerı pıste alalım
-
@İnmyheart bence gelecek
-
Tuğrul Koçer meşaleleri yakın dedi bir hafta öncesinden demez bence ama tabi bakan beyin dünkü açıklamasından etkilenmiş de olabilir her türlü senaryoya artık hakimiz
-
@köyünagası tabi bu dediğim adil bir mülakat içindi