2016 Aralık GUY Sınavı
-
@guyan-gelmiş ben yazacaktım umutlar taze kalsın diye sen önce davrandın:)
-
@howareyouGUYs o sınav 28 kasıma göre biraz zordu ondan 28 kasımdaki sorularını görürseniz hak verirsiniz
-
Keşke herkes 12ye kadar bir şey yazmasa okuyacagım diye çalışamıyorum :)) ilk gelen ilanda emek verenlerin atanması dilegiyle totem yapıyorum 12yekadar bakmicam ve ilan gelicek
-
P35 puan basari siralamasinda sadece iibf mi var yoksa diger bolumlerde var mi?
-
Ben niye umudumu kaybettim ya bi ay öncesine döndüm sanki o kadar kötüyüm şu an @köyünagası @guyan-gelmiş
-
Facede nisanda gelcek yazmış biri
-
@merkantilist yarım saat sonra çok önemli açıklamalar yapacam
-
@ddguy umudunu taze tut
-
@miss-smith yeni mi yazmislar?
-
@busus dün yazmış bi kız birindeb duyum almış nisan diye sevinçten ağlamış vss bişeyler yazmış
-
@köyünagası Önemli derken
-
İki gűndűr farklı meselelerden dolayı internete bile giremedim. Simdi teli elime alır almaz bi bakayım dedim. Ne çok şey yazmışsınız valla ilan geldi sandım ufak çapta bi kalp spazmı geçirdim sanırım:))
-
@bombiksmori ilan gelse dağın başında olsan illaki haberin olur
-
@köyünagası Bi yapma güzel bi şey deme ilk bilet konya gidişi var dönüşü cezaevi seni artık kesecem trolcu
-
@rtecep066 magazin yapıo
-
@miss-smith dağın başındaydım gercekten de:)
-
Arkadaslarim var puanlarimiz hemen hemen ayni ama onlar birakti calismayi. Ilanin gelcegini duyumlari soylemedim totem gibi bisey ama icim rahat etmiyo saklayan var mi benim gibi
-
@busus hocam bu kkdar duyum konuşma var zaten duymadilarsa ohoo
-
@busus her duyumdan sonra duyum çıkmayınca küfür yedigim için artık ben de söylemiyorum
-
@guyan-gelmiş sen varsa söyle gari küfür edeni keserim