2016 Aralık GUY Sınavı
-
Daha resmi gazete bugun icin yayimlanmadi umitsiz olmayin hemen
-
Omrumuz beklemekle gecti giden sevgiliyi bekle ilani bekle mutlu olmayi bekle beklede bekle bu nedir arkadas zaten ben beklemeye asik oldum heves falan kalmadi bende
-
yarın oglen falan gelmz dmı
-
@İnmyheart belli olmaz herkes gece tel. Basinda ilan beklerken yarın ders basindayken öğlen bi sürpriz yapsa keşke:)
-
Bence önce resmi gazetede yayınlanacak geçen sene herkes resmi gazeteden baktı
-
benı nıye eksılıyonuz cahıl olmak sucmu
-
@köyünagası uykusuz bırakma insanları
-
Kimse umitsiz konusmasin resmigazete bugun icin yayimlanmadi yayimlansin bi
-
Resmi gazete bugün için nezaman yayınlanır bilgisi olan varmı:)
-
Cuma yada salı çarşamba bence
-
Bence referandum haftası gelecek o sevinçle sandık
-
Resmi gazete gece kac gibi guncellenir ki ?
-
@miss-smith senle bana gıcık insan var bizim rumuzu görünce düşünmeden basiyo eksiyi
-
Resmi gazete belli olmuyor herkes dbp bakın orda yoksa resmi gazetede ilan beklemeyin yazıyor
-
@ddguy farkındayım
Ama onlara yazık 16 aydır ilan bekliyoruz psikoloji kalmadı -
@miss-smith sinir bozucu bi şey desem başım gözüm üstüne biz de bekliyoruz da 16 aydır neyse bas eksiyi bas eğlence olsun
-
@ddguy benim referandum haftasında gelir demeöin sebebi birisi twitterda yazmış tahminini 11 yada 12 nisan gibi ilan gelir tuğrul hocada beğenmiş
-
Size ilan gelene kadar yazmayın bişey deneycem dedim dinlemediniz. Şimdi işin yoksa yarın geceyi bekle.
-
@miss-smith 10 güne işte çok bi şey kalmadı bi gün bile geçmiyo ama buraya kadar geldik şükür sabır az daha
-
Eksi verenlerin bildirimi gelmiyor tabi kolayca eksiyi basıyor cesur ol cesur çık karşıma korkak