2016 Aralık GUY Sınavı
-
heyecandan uyuyamıyorum ya
-
@aylin-yılmaz slm:))
-
@kzxp ben slm ını almıştım ztn
-
Gidip Leyla ile Mecnun izleyim bari. Ne de olsa beklemeyi oradan öğrendik.
-
neden silinmiyor bu mesaj
-
@TugayÇ başbakanın imzaladığı bilgisini nereden aldınız?
-
@diyar tuğrul koçer
-
Cuma duyumuda bos ciktii
-
@malthusss kim bu diye araştırdım sorusturdum maliyede çaycılık yaptığını söylediler.eger cayciysa duyumları sağlamdır çünkü yeni personel alımını en çok onlar istiyor daha çok cay satabilmek için süreci çok yakından takip ediyorlar.ve her dedikoduyu bi şekilde duyuyorlar.
-
Ya ne kadar peşin hükümlüsunuz arkadaşlar tuğrul hocanın arkasından konuşup atıp tutacaginiza yüzüne soylesenize adamın adresi açık o adam yıllardır iibfye desteğiyle bilinir eminim laf eden insanlardan daha çok emeği vardır tuğrul hoca bu sene çıkmadı ortaya
-
@diyar tuğrul hocanın kim olduğunu araştıracak kadar istihbaratiniz kuvvetli bu zamana kadar niye ilanla ilgili bi şey araştırmadiniz çok merak ettim açıkçası
-
Kesinlikle çaycı fln Değil ..Ben kendisini gördüm . İnsanlarin arkasından konuşmayın
-
@diyar yerin dibindesin . Meslekler üzerinden ironi yapmaya kalkıştın aklınca .. Bas git sen çeko kamu işletme çalış sendin demi o her dersten en az 30 net yapacak olan ve sonrada fantezi olsun diye guy olmak isteyen .
-
@diyar daha çok çay satabilmek için nasıl çirkin bi ifade dir ya gerçekten şu an şok oldum yani çayci olan insanlar dedikodu mu kovaliyo yani bu kadar sacmalanamaz sabah sabah
-
Çaycı olduğu palavra. Kendisini bizatihi tanıyorum. Şahane bir insandır Çok yardımını gördük Allah razı olsun Kendisinden
-
@ddguy bide şöyle düşün mülakat 2 kat olursa 2 kişiden biri bu egoist olursa şansın baya artar:)
-
@mendakaduka Çaycıda olabilirdi ben ona takılmadım aklınca ironi yaptı bi meslek grubunu diğerine göre aşağıladı ne demek çok çay satmak falan . Bakalım sen maliyeye çaycı olabılcekmısın bu kötü kalbinle çalış çeko işletme kamu diğerlerini hallettin zaten üstün zekalı @diyar
-
Çayçı da olsa senden daha çok emek verdiği kesin.@diyar
-
@diyar tuğrul hoca çaycı ise sen de demliğin sapı o zaman git kendine eğlenecek başka forum bul
-
@guyan-gelmiş aman aman hocam hayatımda egoist boş konuşan milletin arkasından konuşup ama onun emegiyle bi şeyler yapmaya çalışan düşüncelerini yüzüne söylemekten kaçınıp bilip bilmeden konuşan moral bozmaya çalışan insanlarla hiç uğraşamam tahammülum yok bu tarzda ilan insanlara Allah korusun