2016 Aralık GUY Sınavı
-
@safiTÜRK69 vay hocam nassin
-
Ya bi de bu tip insanlar adamın emeği olan imeceyi çözer o da ayrı bi ironi gerçekten
-
@diyar çaycı diye küçümsediğin insanlar senden çok işe yarıyor. En azından akşam eve geldiklerinde alın terleriyle çalışmanın gururunu yaşıyorlar.
-
@ddguy yeter vurma beter oldum,öldüm gittim.
-
@diyar tuğrul hoca dan helallik iste gerçekten yaptığın ayıp
-
Çaycı ne demek ya? Kaldı ki çaycı olsa nolacak ki? İnsan önce kullandığı cümlenin nereye gideceğini hesap etmeli. Farzet şu forumdakilerden birinin de babası çaycılık yapıyor da bu yazdığını okudu. Bu ayıp bşy mi? Olaya bakış açın çok üzücü...
-
ya arkadaşlar tugrul koçer kendini sizin kadar savunmaz tamam sakin
-
@ddguy ilanlar hazır vdk yönetmelik değiştirdi.Gib te değiştirir mi bilmiyorum. Ancak her gece gazete takip etmeyin 1 gün önce-sonra ilan gelmesi farketmez. :))
-
@safiTÜRK69 hocam yönetmelik değişti derkeeeeenn
-
@sradaninsan hocam belki de öyledir ama başkası da olsa aynı savunmayı yapardım. İnşallah yarın öbürgün iyi konumlara gelirsek kimseyi mesleğinden işinden dolayı ezmemeyi de bilmeliyiz. Bunun espirisi bile olmaz
-
@safiTÜRK69 cuma olmadı haftaya % 90 di demi havamiz değişsin bari
-
@safiTÜRK69 ısparta dediginden beri ayrı bi sempatim oluştu hocam sana hergün gelsen şu foruma ne kadan da güzel olicik
-
yazık gerçekten yapacağımız işin insanlarla diyalog halinde olacağını düşünürsek karşısındaki insanı aşağılayıcı bu tip kişiliklerin o masa da oturabilme ihtimali bile üzücü
-
@safiTÜRK69 1 gün önce 1 gün sondira derken
-
@safiTÜRK69 vdk yönetmeliğinin konusu daha önce haksız atilanlara yeni bir şans taninmasi sınavı çağrıştıran bir ifade göremedim
-
@miss-smith pazartesi ilan hafta sonuna geldiğimiz için 2 gün öncesi cuma pazartesi bi gün sonrası salı yani pazartesi salı gelebilir
-
@diyar 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@malthusss kim bu diye araştırdım sorusturdum maliyede çaycılık yaptığını söylediler.eger cayciysa duyumları sağlamdır çünkü yeni personel alımını en çok onlar istiyor daha çok cay satabilmek için süreci çok yakından takip ediyorlar.ve her dedikoduyu bi şekilde duyuyorlar.
SEN BİŞEY SORMA BUGÜN KÖTÜ KALPLİ
@diyar -
@ddguy şöyle haziran ortası sınav olsa iyi olmaz mı . KPSS halledelim sonra gelsin
-
@safiTÜRK69 o zaman ilan 11 yada 12 nisan
-
@miss-smith Bildiğmden demedim sadece istediğim.