2016 Aralık GUY Sınavı
-
@hkkcndr http://mevzuat.basbakanlik.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.13271&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=gelir idaresi 4. madde.. 20 Mayıs bana da uzak geliyor..
-
@turkkızı ben eksiledim sabah ki linç kampanyasına sende vardin
-
@turkkızı öyle yapıcam artık büyük ihtimal bu konuşulan terihlerdeyse sınav. Yapacak bişey yok. Açılsada bilsek artık
-
@diyar zaten aklıma geldi ama yine de ön yargılı yaklaşmıyım dedim. Neyse sağlık olsun yazdıklarımın arkasındayım;)
-
Bi arkadas için soruyorum sizce 75 in şansı olur mu sıralama 18000 lerde
-
@Heisenberg e mantıklı olanda o. Biyandan en iyisi kpss sonrası diyorum. Bi yandan da o kadar çok bekledik ki bir gün daha fazla bekleyemem diyorum
-
Şansı olur hocam @ddguy
-
@diyar hocam senin derdin ne ya herkese eksi mi vercen seni uyardık yaklaşımınin yanlış olduğunu belirttik aynı şeyi ben yapsam hatami gösterse bana Allah razı olsun derim yani
-
@merkantilist Allah razı olsun baskan
-
@ddguy yahu ben sınav temmuz gibi olsun istiyorum o yüzden eksiliyorum
-
@diyar düşünceni belirt o zaman ne diye millete eksiyi basiyon hey Allahım
-
@ddguy eskiden böyle akılla mantıkla insanlıkla bağdaşmayan yorumlar yazanları memurlarnet'teki yöneticiler ayarlıyor sanıyordum forum canlansın diye meğersem harbi gerçek insanlarmış:)
-
-
@ddguy Bennn gelirse Muğla yazıcam
-
@bıçak-sırtı inşaAllah gelsin de yaz kardeşim
-
Arkadaşlar kpss başlığına yazdım ancak cevap alamadım birde şansımı burda denemek istiyorum. Acaba elinde yeni sisteme göre deneme pdfi olan var midir
-
@bıçak-sırtı bende muğlayı yazmak istiyorum kardeşim muğlalımısın yoksa muğlayı sevdiğinden mi
-
@afisuli hocam henüz kitapları bile yeni yeni çıkmaya başlamışken pdfsi imkansız gibi gelyor bana inşAllah bulursunuz.
-
Arkadaşlar GUY İlanı için artık gün saymaya başlanıldı inşallah en yakın zamanda gelir. Bunun için Twitter'da düzenlenen bu etkinliklerde veya şahsi olarak SGK Başkanı da etiketlenerek 2017 sınavı öncesi Denetmen 9.Promosyon ilanı beklendiği güzel bir dil ile ifade edilirse bir ilan müjdesi alabileceğimizi düşünüyorum. Hem GUY için kişi eksiltilmiş olunur. Ayrıca SGK mülakatına girme hakkı kazanılır ise, olası ilanlarda büyük ihtimal SGK mülakatı daha erken bir tarihte olacağından, GUY öncesi bir mülakat tecrübesi de kazanılmış olur. Malum fakültemiz nedeniyle umutları tek bir noktaya bağlamanın doğru olmayacağı kanaatindeyim, ayrıca twitlerde bu konuya da değinmek çok da zor olmasa gerek. 8. Promosyon açıklanmadı bu iş yaş diye düşünülebilir, ama geçen sene de ilan KPSS öncesi Haziran'da gelmişti. Hem SGK Başkan'ının Twitter'ı takip eden ve burda yazılanları göz önünde bulunduran biri olduğu da göz önünde bulundurulursa şansımız olduğu söylenebilir. Kaybedecek birşeyimiz yok ama belki kazanacağımız birşeyler olabilir ..
-
@vmyveyagtbmy memleket sevdası diyelim kardeşim ️