2016 Aralık GUY Sınavı
-
Yahu face de bi gelir uzmani ilan yakindir gib illerden talep toplamaya basladi yazmis. Bunu baska arkadaslarda burada yazmisti. Acaba bakanlik toplu olarak 2000 kadroyu alip daha sonra ihtiyaca gore illere mi dagitiyor ? baska mantikli bi aciklmasini bulamadim ben
-
@Keymarsh kesinlikle farkındayız hocam malesef çok gereksiz insanlar türedi emin ol günde 5-10 kişi ortalama ceza alıyor ama yok adamlar ne denli işsiz anlamıyorum. Bir de rastgele eksi veren bir ekip var cidden neyi amaçlıyolar anlamak imkansız.
-
@aliveli belki malumlar.net tutmuştur bunları
e malum bomboş kaldı malumlar -
@TugayÇ kardeşim dün memleketimdeki vergi dairesine gittim müdürle konuştum önümüzdeki hafta kendi kurumu için 15 kişi talep edeceğini söyledi sormak aklıma gelmedi ama sanırsam gib şu tarihe kadar ihtiyaçlarınızı bildirin dedi
-
@TugayÇ Bende kendi ilimdeki vergi dairesiyle konuşmuştum. Arkadaşlarım orada guy olarak çalışıyor. Müdür yaklaşık 1 ay önce talebini göndermiş. Ama onların talep etmesi bieşey ifade etmiyormuş. Eksikleride olsa karar gib e aitmiş. Yani her eksiği olacak talepte bulunan vergi dairesine alım olacak diye bir kural yokmuş. Ki kaldı ki burası 3 4 yıldır zor durumda ama sadece geçen sene çok çok az bir alım yaptı.
-
@hkkcndr bizimkide öyle dedi bizim istememizin bi anlamı yok insiyatif gib te
-
@83istanbul Akyakada balık ekmek yemek, Akbükte denize girmek hepimize nasip olsun Bize, iş çıkışı deniz havası almalar yakışır
-
@hkkcndr @LUCASS eğer dediginiz gibi talepler yeni toplaniyosa en az 15 gun ilan falan beklemeyelim dostlar
-
@TugayÇ @hkkcndr valla bilemiyorum madem konu açıldı ayrıntıyıda söyleyim normalde müdür geçen hafta talep edecekmiş ama önünüzdeki hafta daireden 2 kişi daha ayrılacakmış onlarda gitsin öyle talep edecem dedi yani benimde anladığım seninki gibi önce bunlar izin alıyolar sonra illlere göre dağıtım yapıyolar
-
@bıçak-sırtı gülbeyazzzzzz Ben ordaki lezzeti hiçbir yerden alamadım.
-
@LUCASS o zaman nisan duyumlarının sağlamasını yaptık biraz. Ben daha her gece rg beklemem artik.
-
@TugayÇ kardeşim dediğim gibi konuşma aynen böyle oldu ama bakarsın ilan geledebilir müdürün yanından ayrılınca aklıma geldi keşke sorsaydım size bi tarih verdilermi ihtiyaçlarınızı atıyorum mart sonuna kadar bildirin gibisinden bunu öğrensek en azından bi tahminde bulunurduk ayrıca forumu o kadar kişi takip ediyo bence yakın vergi dairelerine gidip sorulabilir benim tekrardan sormam olmaz
-
@TugayÇ haydaaaa bu nerden çıktı şimdi ya
-
Kardesim belli olmaz da ilan simdi yayinlanacaksa senin mudur niye haftaya personel talep etsin ki
-
@aliveli hocam bu eksileme konusunda arkadaşlar cidden rahatsız oluyor en azından eksi artı verme özelliğini belli bir saygınlığa bağlasak o tarz insanlardan kurtulmuş oluruz diye düşünüyorum
-
O zaman 2000 kişilik kadroyu bakanlık talep etti Başbakanlık dün onayladı.Şimdi hangi il kaç kişi alınacak onlar mı belirlenecek ?? Ben en gec bu cuma gecesi gelir diyordum Hayalleri rafa kaldırmaktan kol kası yaptım
-
@TugayÇ bende öyle düşünüyorum ama tutar ilan gelir kimse sövmesin diye bişey diyemedim foruma geç girdim dün baktım bi beklenti olmuş ses etmedim aynen öylenilan gelecek olsa müdür niye haftaya talep etsin dediğim gibi ya o kadar insanız biri gitsin sorsun artık haberimiz yok bizim haberimiz olmaz gibi şeyler diyemezler belliki bi hareketlilik var en azından talep toplama işi ne zamana kadar son onu öğrensek bile yeter
-
@LUCASS her ay talep topluyor gib herhalde ocakta da toplamıştı ekimde de toplamıştı sayı belli ise hangi il ne kadar alacağı da belli dir
-
@wesley10 bencillikle alakası yok.sen tutmuş kendini on plana çıkararak biz sizin önünüzden çekilelim tarzında etkinlik peşinde koşuyorsun. İlan diye ölmeyin derken şuan gelecek olan ilan sanki önümüzden 300 500 kişinin gideceği tarzında bir algı oluşturmaya çalışıyorsun. Bu işler malesef 300 500 kişiyle olmuyor.Sırf il değiştirmek için 300 500 kişi bu sınava girecektir.Ayrıca ben sana mülakatlar açıklansın dedim.İlla önümüzden birileri eksisi diyosan bizi düşünüyorsan biran önce mülakatlar açıklansın.
-
@paretowilfredo hocam grlir uzmani birisi ve vegi dairesi muduru talep topluyorlar demis. Talep toplama isi yapilmamismiydi?