2016 Aralık GUY Sınavı
-
@köyünagası valla kardeşim ben ne duyumcuyum ne istihbaratım var dün vergi dairesinde bi işim vardı gitmişken müdürle bi konuşayım dedim onun dışında hiçbişey bilmiyorum
-
T.kocere de biri sorabilir mı talep toplama konusunu
-
@guydemapusant hocam sizin dairede durum ne bilginiz var mi
-
@LUCASS valla her ay talep ediyoşarmış demişti benim arkadaşım. Bende şöyle düşünüyorum bir tek bu alım yok sonuçta. Belki bu alımın bellidir diğer alımlar için sürekli güncelliyolardır. İnşallah öyledir. Ben bugün sordurayım bakalım arkadaşa varmı öyle bişey sorabilirse
-
@hkkcndr oda bi seçenek olabilir ama benim müdür çok dertli 2015 mayısta 10 kişi geldi 20 kişi gitti diyo çok ihtiyaç var ama gib i gönlünün olmasına kalmış kadro açıp açmaması
-
@merkantilist mesaj attım şimdi ben is te dir adam geç cevap verir
-
@lal Algı oluşturma peşinde değilim, bu kadar yüksek puanlar varken, hem de bir yıl geçerliliği dolacakken heba olmasın ilan gelsin diyorum. 2000 kişilik ilandan bahsediliyor sen 300-500 SGK denetmen eksilse ne olcak ki diyorsun. Bence 1 kişi bile önemli farklı düşüyoruz.
-
Arkadaşlar neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum hadi artık duyumculara inancımız kalmadı da Maliye Bakanı Naci Ağbal imzaladım yolladım demiş bu talepler alınmasa yollanır mı Başbakan imzaladı mı bilmem ama ilan bu hafta olmasa da diğer hafta gelecek moral bozmayalım
-
canınız sıkıldıkça beni mi eksiliyosunuz nedir selamınızı artıyla veriniz.
-
@TugayÇ arkadaşlar bu talep toplama duyum larını geçen ağustostan beri duyuyoruz benim görüşüm 2000 sayısi belirlendiyse ve üstelik Başbakanlıktan onay alinmissa hazır dir iller de. Şimdiki talep toplamalar 2017 kpss sonrası açılacak sınav icin olabilir. Şu anda ilanın beklemesinin 2 sebebi olabilir bir sınav yapılacak tarihinin belirlenmesi iki referanduma daha yakın bi tarihi bekleyip alımı daha olumlu göstermek. Yoksa sayı belli onay gelmiş ki sayin bakan açıkça söyledi Başbakanlığa yazıyı gönderdim diye neden bekletilsin başka..
-
@LUCASS şimdi konuştum bende. Geçen cuma eğitimden döndüler. Bu sabah konuştum bende müdürle sordum aynı şeyi dedi. Ben nazillideyim. Nazillide aydında geçen cuma talep etmiş. Açmaları lazım diyolarmış. Arkadaşım 2 yıldır burdayım 20 kişi gitti diyo. Şimdide bi kaç ay içinde 3 4 kişide emeklilik vercekmiş.
-
@wesley10 sizinle anlasamadigimiz husus siz simdi ilan gelsin diyorsunuz gerekçesinde önden kişiler kesilsin tamam doğru ama guy sınavıyla hiç bir ilgisi yok yeni açılacak sınavın, siz bu şekilde algı olusturuyorsunuz., Bende diyorum ki yeni bir ilandan önce mülakatlar açıklansın diyorum.Hiç sinav acilmasin demiyorum ki.Siz de beni bencillikle suçluyorsunuz.
-
@wesley10 sen desenki yüksek puanlilar mağdur bir an önce Sgk ilani gelsin.Seni sonuna kadar desteklerim, %100 haklisin ancak sen bunu guy sinavi üzerinden gidiyorsun. O şekildede bir anlam ifade etmiyor
-
@nic39 her kurum ihtiyacını gönderiyor ama sanırım çok dikkate alınmıyor. O yüzden bu tarz paylaşımlara çok itibar etmemek lazım.Eninde sonunda o ilan buraya gelecek
-
@hkkcndr arkadaşlar bizi yanlış anladılar galiba bizde bu olayı çözmeye çalışıyoruz keşke yarın gelse şimdi gelse ilan hepimiz mutlu olsak ama dün gece içim acıdı müdürle konuşmama rağmen benim bile içim kıpır kıpır oldu gecelere kadar bekleyip üzülen yine biz oluyoruz hayal kırıklığına uğruyoruz ondan dolayı konuştuğumuzu burda paylaşıyoruz hepimiz biliyoruzki zaten gelecek ama bunun zamanını öğrenmek
-
Durun bi kavga etmeyin Bu imece de bazi sorularda kurumun dogru kabul ettigi var bi de asıl dogru cevap var. Hangisini isaretlicez biz? Yanlis olsa da kurumun cevabini mi isaretlemek zorundayiz ?
-
Hilmi bey 2 haftaya gelecek demıstı bu hafta bıttı haftaya gelır belkı
-
@busus gerçek doğru olanı ısaretleyın demstı tugrul kocer
-
@busus çok emin değilim ama kurumun cevabı kabul ediliyor .sorunun iptal edilme gibi bir durumu olmadıysa. Biz yinede doğruyu bilelim de.
-
Millet tuğrul hoca iller talep toplamadan sayı belirlenmez dedi yani şu an iller belli