2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Antimülakat En çok eksiyi alanın yanında en çok eksi atanları da görmek lazım hocam. Zira olur olmaz her şeye eksi atan bir ekip var.
-
@iktisatci son yapılan sınavı baz almakta fayda var "ki soru tarzının değiştiğini göreceksin"ondan öncekileri değil en az 20 tane yüzeysel soru olur örneğin; hangisi özel tükenmeye tabi varlık değildir gibi biliyorsan bunu yapmak 5 saniye bu tarz sorulardan zamanı toplamak lazım aksi bir durum söz konusu olursa zaten kimse yetiştiremez.
-
@karakalpaklı insallah dedigin gibi olur ama ticari aritmetik de ciktigi icin ki en kisa surede cozulen onlardi ama diger hesap sorularinin cok cok az olmasi gerekir insallah sure kisitli olunca panikten de bikac soru giderse yandik
-
@iktisatci Kişiye göre değişir bu . ben o soruları yapamıyodum mesela benim için avantaj oldu bu ama başkaları onları kolay yapabiliodur onlar için kötü durum olmuştur.
-
@iktisatci o soruları hiç yapamadım sevemedim iyi oldu matematikte sorsunlar onları
-
@iktisatci Çok kısa sürede çözülebilen bilgi soruları olacaktır muhtemelen. Keşke o kısmı çıkarmasalardı, yapabildiğim tek onlar vardı muhasebeden.
-
@miss-smith hocam eksileme meselesinde açık olması durumunda zıtlaşmalar, kutuplaşmalar artacaktır. Bir kasıt olduğunu düşündüğünüz kişileri bildirirseniz durum hakkında dönüş yapalım.
-
@Antimülakat hocam guyla ilgili bi şey duydunuz mu
-
@ddguy hocam Bakan'ın söylediğinin üzerine pek bir gelişme olmadı. Başbakanlığa gönderildi ifadesi çok açık, orada imzalanmasını bekleniyor, bu nedenle kesin tarih veremedi sayın bakan. Beklemekten başka çare yok.
-
Arkadaşlar ozur dilerim ama şu guy ilanı gelseydi de şu saçma sapan eksileme muhabbetini bı kapatsaydiniz ne oluyo yani eksileme verilince yorumunuza kendinize küfür edilmiş gibi mı hissediyosun ya kaç yaşında insanlarız herkesin aklı fikri yerinde su çocukça muhabbetleri bırakın yaaa ...
-
@berat34 Allah razı olsun ben yazmayım dedim sen yazmışsın
-
@berat34 eksile konusunun ilanla alakası yok.
Türkiyenin başkenti Ankaradır yazıoruz eksi geliyor durum bu hale düştü. Eksi vermekte özgürlük varda neden eksilediniz diye sorma hakkı yok mu ? -
@miss-smith kardeşim Türkiye'nin başkentinin Ankara olduğunu yazmana gerek yok herkes billiyo bunu demem o kı boş boş muhabbet edenler eksileme artilama olayina çok takılıyor gereksiz konusuyosunuz madem takilmayin boş şeyler ben acaba biri duyum paylaşmis mı diye bakıyorum saçma sapan muhabbetleri görüyorum bırakın bu boş işleri yaa
-
@miss-smith kardeşim sor sor istediğini sor beni anlayanlar var aranızda şükürler olsun şu guy ilanı gelseydi de herkes rahat etseydi işsizlikten ve asosyallikten bunlarin hepsi size de hak veriyorum
-
Dediğiniz gibi olur inşallah muhasebede uzun uzadıya KDV kar marjı almak zorunda kalmayız mümkünse tablolu sorular olsun hatta göz ucuyla yapalım muhasebeyi her sene en kötü muhasebe geliyor bende yetiştiremicem diye korkmuyor değilim
-
Buranın sohbeti bitmezki hocam. İlan gelse il seçimi muhabbeti ,o bitse kaçla kapatır (kpss puanı) o bitse kurum kaçla kapatır vs vs... kendini ilana şartlayan arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim.
-
@Antimülakat peki hocam imzadan sonra bu süreç ne kadar uzar
-
@miss-smith tgrt nin adını dahi anmak istemiyorum
-
Arkadaşlar guy da ki maliyet muhasebesi ve şirketler muhasebesi için hangi notları önerirsiniz?
-
@guy44 mali Tablo ve maliyet muhasebesi var guy da şirketler dahil mi ya da şirketler hangi konuya giriyo