2016 Aralık GUY Sınavı
-
@busus yok ya üzuldugumden değil komik geliyo bana garibime gidiyo bazı arkadaşlar da boş konuşuyonuz eksi yiyonuz niye takiliyonuz filan demis onlara da güldüm site de bazı arkadaşlar bi gariplesti sadece duyum sayfasını okumak istiyolar haklı da olabilirler ama bu onların tabiriyle gereksiz muhabbetler sayfalardir yapılıyo önce de bunun konusu çok geçti biz eksi verene tepki gösterince kizanlar bizim gereksiz muhabbetlerimiz e de takılmasınlar o zaman
-
@sametuzeyir olabilir hocam benim dağılımda şirketler yok hatta soru sayıları filan bile vardı ama yukleyemiyorum buraya maalesef
-
Son sınavın ilanı c.tesi günü gelmişti
-
@joeblack16 salı gelmişti
-
@miss-smith Öyle miydi. Aklımda c.tesi diye kalmış pardon düzeltme için tşkler
-
@ddguy sirketler var guyda da uluslararasi ekonomik iliskiler ve kuruluslari nerden calismaliyiz asil soru bu
-
Niye herşeye anlam yukluyorsunuz ki arkadaş kendince birşey yazmış. Ki hani buna siz de vakıf değil misiniz ilan bugün yarın kesin gelecek(bugün yarın derken şimdi bunu da yanlış anlarsınız yakın vakitte gelecek demek istiyorum). Herşeye bir anlam yuklemekten vazgeçin,çalışın,çalışalım.
-
@iktisatci Lider yayınları iktisat konu anlatımı 2.ciltte var basit ve güzel anlatıyor. 2013 baskısı bende ki. Bir bakın isterseniz
-
@hkkcndr ya ben yeni katildim da buaraya niye yazdiklarima eksi vermisler anlamadim cok bilmiyorum burdaki olayi ama yalnis bise mi soledim noluyo ben anlamadim
-
@iktisatci hocam takılma eksici bi grup var onlar tarafından eksileniyon bu ara genel sorun haline geldi takılma bak simdj bana da eksiyi basacaklar
-
Arkadaşlar 18.00 itibariyle sgk Başkanı Mehmet Selim Beye toplu tweet organizayonu yapılıyor başlık referandum öncesi iibf lilere 500 denetmen yardımcısı alımı müjdesi. Sizde bi omuz atın arkadaşlar 2000 guy müjdesini aldık bunu da alalım iibf ye ne kadar kadro olursa hepimiz için o kadar iyi olur. 1 dk mızı ayırıp tweet atalım.
-
Farkettim ki fotoğraflı ve gerçek isimli sadece ben varım galiba burada.
-
Arkadaşlar birlik olduğumuz taktirde neler yapabileceğimizi guy için gösterdik şimdi sgk için birlik ve destek vakti 8.promosyon mülakatı açıklansın ve 9.promosyon sgk 500 kişi ilanı için lütfen destek verin etkinliğimize Teşekkürler
-
Haydi İİBF göster artık gücünü 9.promosyon sgk ilanı 500 kişi twitter dayız
-
Başlık ne arkadaşlar
-
başlık referandum öncesi iibf lilere 500 denetmen yardımcısı alımı müjdesi
-
@malthusss Referandum öncesi iibf lilere 500 denetmen yardımcısı alım müjdesi. Sgk başkanı Mehmet Selim Beye tweet atıyoruz bu başlıkla. Haydi arkadaşlar.
-
@karakalpaklı yani?
-
"Her duyduğunu sőylemesi kişiye gűnah olarak yeter." Şimdiye kadar hep uygulamıştım bu dűsturu. Kulağıma geldiği halde gűvenemediğim için paylaşmadım. Çűnkű beklentiye girmenin ve sonunun hűsran oluşunun verdiği hissi en iyi bilenlerdenim. O gűn fazla űmitli konuşulunca benimle aynı dertten muzdarip kardeşlerime de bi umut olsun diyerem paylaştım ama pişman oldum tabi ki..Hakkınızı helal esin arkadaşlar. İnanın çok mahcup oldum.. Şimdi bana " cuma gűnű ilan gelecek" diyen şahısın peşindeyim...
-
@iyimser16 bisey ortaya atip cekiliyorsun biz ister istemez umutlaniyoruz. Bunu yapmayin lutfen. Burdaki her insan tek kelimeye bile umutlanip heyecanlaniyor geceye kadar o ilan varmi diye bekliyor uyuyamiyor