2016 Aralık GUY Sınavı
-
Geçen güne kadar ilan ne zaman diyordu birden cinler mi duyum getirdi takılmayın bırakın eğlensin herseye inanıyorsunuz:)
-
@lal Hocam nasıl yeni SGK ilanıyla GUY'un alakası yok ? 9.Promosyon gelmesi demek 8.Promosyon da açıklanması anlamına gelir. Senin önünden o kadar insan eksilecek bunu nasıl küçümsersin, bu işler öyle 200-300 kişiyle olmuyor dersin ?Ayrıca 9. Promosyon gelirse SGK süreci daha hızlı olduğundan, sadece sözlü sınav olmasından dolayı, GUY yazılı sınav geçildiği takdirde sözlü sınavda şansını da artırmış olursun. Ben kötü bir yazı yazmadım sadece GUY için atılan twitlerde bu konuya da değinilmesinin herkesin yararına olacağını söyledim.
-
hukukta murat ogretmenın ders notları nasıl guy için yeterlı olurmu
-
@İnmyheart ben kpss ye bile ordan çalışıyorum ben çok memnunum
-
@wesley10 iyi çalışmalar....
-
@ddguy uzamaz, kuruma gönderilir, GIB sınav hizmetleri, sınav için uygun zamanı belirler, ilanı yayımlar. İnşallah en kısa zamanda o günleri görmek nasip olur bizlere.
-
@İnmyheart muratın öğretmen notlarını tek geçerim kpss için tam ama guy için zmnını alır.Özellikle icrası çok akılda kalıcı tavsiye ederm
-
@paretowilfredo @Antimülakat Bakan sayıyı verdi, imzaldım gönderdim dedi. Başbakanın imzaladığını öğrendik. Siz ne zaman bi haber duyacaksınızda paylaşacaksınız acaba? Her şey çok güzel bi duyumla yüzlerce kişiyi siteye çektiniz, iyi de ettiniz burdan memnunuz ama süreç bu kadar ilerlemişken sizin gibi tanıdığı ettiği olan duyumcular nasıl hala bir şey öğrenemiyor şaşırıyorum.
-
guy ıcın hukuka nasl çlşmalıyım pekı:( @jevons
-
@Duesenberry ben dıyorum ılan gelınce verckler duyumu
-
Sayfa yönetimine tavsiyem memurlar netteki gibi sürekli forumda eksi-artı tartışması olmaması için, gereksiz kişilerin otomatik eksi vermesinden kaynaklı gerilim olması ve bilgi paylaşımı yerine burada gereksiz yazışmaların olmaması için eksi butonunun kaldırılması gerekiyor. Yorum beğenilirse beğenilsin, beğenilmezse beğeni sayısı sıfır olsun.
-
Ulan -10 anti beğeni nedir herkes cumaya kesin gelir diodu bnde temennimi yazdım ayıptır
-
@İnmyheart gerçekten garip geliyor. Kötü düşünmek istemiyorum ama reklamlarını yaptılar sonra yok oldular gibi bir görüntü var ortada malesef.
-
@kilici o da trol hesapları artırır hocam. Adam alakasız bir şey yazar eksilenmedigi için bunun önü alınmaz. Bu nedenle eksi de bir çeldirici. Bakın eksi olayını abartanlari takibe aldık, bu konuda gerekli önlemi alacağız ama konu ile alakası olmayan veya öylesine bir duyum şeklinde gelen yazıyı eksileyenlere de kabahat bulamayız.
-
Tek duyum peşinde oldukları guy değil arkadaşlar adam dedi zaten haber saldım bekliyoruz ohal var süreç zor dedi sızıntı istenmiyor dedi daha ne yapsın bakan degillerki
-
@merkantilist anladım bundan öncesinde bende hak veriyordum ama süreç resmen netleşti görmüyor musun zaten bugün yarın ilanı bekliyoruz artık o kadarıda istenilse duyulur bence
-
@İnmyheart öncelikle henüz guy nasip olmadı ama imeceyi ve adem hocanın kitabını geçen sene bi kaç defa döndüm şahsen kendi çıkardığım notları okuyup dönüşümü çözmeyi planlıyorum.Detaya girecek zmn yok artık
-
Gelmeyen ilanları beklerken şu harika filmden Cem Yılmaz'ın repliği aklıma geliyor: En azından hayattayız be abi, bu da bi şey.
-
@Antimülakat Gereksiz yorumlar için sizin de hiçbir şekilde taviz vermemeniz gerekiyor iletiyi silmeyi bırakın direkt olarak siteden engellerseniz hem caydırıcı olur hem de düzeyli bir ortam oluşur. Yine de memurlardan kat kat daha iyi bir platform şu haliyle.
-
Görüyorum. Takip ediyorum.Biraz daha beklemek gerek adamları bunaltmaya gerek yok bilse zaten en cok sitenin reklamına yarar yüzdük kuyruğuna geldik birbirimize sarmayalim bence