2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Ülkü onayi bekliyoruz onay gelirse 13, 14 nisanda ya da mayista ya sinav ya ilan gelecek ama o da onay gelirse yaa cok uzattim butun ihtimaller dahilinde ilan 13 14 mayistan once yok kesin gelmeyecek
-
@iktisatci kesin sonuc bu diyosunuz peki duyum nerden acaba kesin dediginize gore saglam bi yerden
-
@iktisatci ilan 13 14 Mayıs mi naptin hocam
-
@iktisatci Peki eski sistem mi
-
13 14 nisanda gelen ilanın sınavına ramazanda mı giricez.Ayrıca @Priss %90 haftaya cuma demişti nedense ona inanıyorm bence kpss başvurularının bitmesini beklicekler
-
@iktisatci makamı ne bunu diyenin
-
Arkadasim onayi bekliyoruz dicek kadar yetkili dedim baska ne diyim 13 , 14 nisan ya da mayis simav ya da ilan babam karistirdi o kismi
-
Son 16 aydır hepimiz bı yerlerden bir şeyler duyuyoruz.Meslegimiz duyumculuk olacak.Umarim okadar uzatmazlar
Paylasan arkadaşa teşekkürler. -
@iktisatci bakan ve başbakan onay vermiş diye duyduk.Başka onaylayacak biri daha mı var
-
@Ülkü onu bilmiyorum ankaraya gitsem gidecem adamin yanina da kpssye bu kadar az kala boyle bi hamle yapmasam iyi olur
-
@iktisatci Anladım teşekkürler duyumunu paylaştığın için
-
@aksoyefecan bugun konusmus babam tekrar arayip sordum onay filan gelse kesin haberi olacak 2 kisiden biri diyorum ve nokta gercekten
-
@iktisatci gerçekten bnde bilmediğimden soruyorum yani bakan ve başbakandan daha üst rütbeden kim varda bide onun onayı gerekiyor ki onlara gidene kadar onaylamıyor mu diğer yetkililer
-
@iktisatci kardesim tekrar arayip sen mi sordun bizzat sen mi konustun? Sen konustuysan nisan mi mayis mi demis adam ilan mi sinav mi kastetmis?
-
@Duesenberry bahsettigim kisinin onayi beklenmiyo arkadasim bahsettigim kisi onaylanmasini bekliyo yalnis anladin sanirim bakan ya da basbakan degil tabi ki ama onaylanmasini bekliyoruz dicek yetkide biri biraz dusunursen anlarsin da ben soylersem babam zor durumda kalir
-
@iktisatci ya ben bu arkadaştan hiçbirşey anlamadımm
-
@TugayÇ ben tekrar arayip babama sordum telefonda cunku babam ankarada tekrar arayip bugun mu konustun malum kisiyle diye sordum yani sen konustyktan sonra onaylandi mi acaba diye ama onaylandigi filan yok bugun konustum dedi cunku
-
@iktisatci anladım onu bende diyorum ki daha kimin onaylamasını bekliyorlar acaba? Süreci çok net bilmiyorum bana göre başbakan ve bakanın onayından geçen ilan hazırdır bir tek yayınlanması kalmıştır
-
@iktisatci ya sana isim ver demiyoruz ki biz sen ne demek istiyon onu anlamadık Başbakan onayı verdi ben tuğrul hoca ya inanıyorum sen şimdi ilan 13 14 Mayıs diyon gelmesin daha iyi bize ikili ifade değil net ifade lazım hocam ya da ya da larla biz bi şey anlamiyoruz tarzımız bu dicen ki ilan şu tarihte sınav şu tarihte bitti
-
@ddguy sana eksi verdiler artıladım