2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Fişek-MORGEN teşekkür ederim
-
@Duesenberry basbakanin onayladigini kim soyledi oyle bise olsa onaylanmasini bekliyoruz demez malum kisi diyorum ben de ya arkadaslar ilan 13 ya da 14 nisandan once gelirse beni atin burdan bu da son cumlem ve artik ders calismaliyim
-
@iktisatci ilan bi 13 nisan diyon bi 13 Mayıs diyon valla ha bi şey anlamadım tuğrul hoca dedi onaylandı diye
-
Bugün gelmeyen ilana ilan demem
-
@iktisatci Naci Ağbal diye biri söylemiş dostum valla sen 13-14 üne kadar gelmez diyorsan gelmez Naci kim ki zaten
-
Arkadaşlar bakan ve başbakan onayından sonra ilan tekrar kuruma dönüyor diye biliyorm demek ki izin bekliyorlar birinden
-
@jevons kimden?
-
Bence ilan haftaya kaldi da ben hala @iktisatci ne dedi onu anlamaya çalışıyorum
-
@Fişek-MORGEN işte bilmiyorm ki ben de başbakan onayından sonra rg ye yollanır diye gün sayıyodum
-
@köyünagası aynen bende. Artık sinir falan kalmadı bende bekleyecek. Benim için bugün geliyorsa gelsin gelmiyorsa da artık umrumda değil ya girelim kpss ye nolucaksa olsun yeni puanla mı almak istiyorlar öyle alsınlar yetti ya temmuzdan beri ha bugün ha yarın diye diye kendimizi bitirdik. Benim ilk senemdi allah daha fazla bu yolda emek harcayanlara sabır versin çok zormuş
-
@jevons başbakan ile bakan onaylamış onların üstü başka kimse yok cb de mi sanki imza atacak sınav kurulu başkanı falandır yani ilan hazır eli kulağında arkadasın görüştüğü de onu diyordur
-
@jevons hocam tamam da arkadaş sanırım Başbakan onaylamadi demek istedi ee tuğrul hoca yalan mı söyledi şimdi o zaman ben onu anlamadim
-
Peki arkadasim artik duyum filan yazmicam iyilikten maraz dogar tam olarak bu heralde ben duyumlari kendime saklarim kolay gelsin size ama her 13, 14 nisan ya da mayista konusuruz tekrar ilan gelecekse tabi yani onaylanirsa onaylanmazsa da benim sucum yok o konusa bise solemedim
-
Inşallah herkes böyle tartışırken laappss diye ilan gelir.
-
Bakan verdi başbakan verdi birtek cumhurbaşkanı kaldı ülkede dahada ötesi kalmadı yani yeter ilerisi ötesi yok dahada
-
@iktisatci güzel kardeşim ben senin duyumunla ilgili sadece anlamadığımı söyledim yoksa duyumunu paylaş sıkıntı yok
-
@iktisatci ya hocam bi atar yapıp gitme yani anlamaya çalışıyoruz sen ifadelerini bi oku bize hak vercen sen şimdi Başbakan onaylamadi mi diyon yoksa kurumdan birinin onayı mi bekleniyo
-
@ddguy arkadasim haftaya ilan gelirse beni atin burdan tamam mi
-
@iktisatci yahu ne alakası var yönetici ben değilim gündüz sana destek oluyoruz akşam atar yapıyon şimdi niye atayım seni
-
@karakalpaklı hocam siz sürekli yazın stres dağılıyo sayenizde