2016 Aralık GUY Sınavı
-
Gib bu zamana kadar hep çalışma yok dedi simdj hersey bi iki haftaya netlesir dedi daha ne desin
-
@ddguy e onu zaten arayıp sormanıza gerek yoktu ki. o söylenenleri biz de biliyoruz
-
@furkanbey kusura bakma hocam gerek olmadığını bilmiyodum Afedersin
-
@ddguy estafurullah.. bir takım orta zekalının egosu az önceki iletimi eksileyerek şişiyorsa bize de ne mutlu .)
-
Bakan sınav yapıcaz dedi mi dedi daha neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum bugün gelse yada 2 gün sonra gelse ne değişicek hayatınızda ki bu kadar büyük mesele yaptınız
-
@furkanbey hakaret etmezsek yalnız iyi olur merak ediyoruz arıyoruz
-
@esrarengiz askerlik var işsizlik var bir günün önemi var 2 ay diyorsun 2 ay demek benim bir yılımı daha götürür
-
@ddguy ben size hakaret etmedim ki.aradığınız kişinin söylediklerineydi benim lafım.. bilinenden farklı bişey söyleseymiş keşke. sitemim ona
-
@sradaninsan 2 gün dedim dikkatli oku..
-
Yine mütevazı davranıp sadece guy istedik keşke hergun bir başka kadro için ugrassaydik şimdi nisan ortasına kadar her hafta ilanlar dökülürdü
-
@karakalpaklı hocam nerdesin ortalık karıştı yetiş
-
@jevons Hocam gören de beni yönetici falan sanacak. Ama herkes tartışmayı bırakıp ders başı yapmış artık sanırım.
-
@karakalpaklı sonuç olarak Nisana kadar ilan Yok mu tam anlayamadım
-
1-2 gün önce geceleri İlan gelcek dendi gelmedi bugünde kimse ilan gelecek demiyor keşke gib şaşırtsa bizi
-
@niskanen Kardeşim benim herhangi bir bilgim yok. Sadece hemen gelsin diye dua ediyorum.
-
@karakalpaklı teşekkürler bende onca sayfa da gelecek yazmışlar diye umut ettim ama tersi imiş sağlık olsun
-
@niskanen 13-14 dedigi mayistir o da sinav tarihi olur. Sikmayin caninizi.
-
@ddguy tuğrul hoca ilan ne zaman gelir demişti?
-
@mertbulut Tuğrul hoca net zaman vermedi ilan referandum öncesi dedi sınav ise %60 kpss öncesi %40 kpss sonrası dedi..
-
@niskanen Umut en sonra terk olunan şeydir hocam. Geleceği kesin olmadığı gibi gelmeyeceği de kesin değil. Bakan Bey olacak dedi. Gerisi laf-ı güzaftır benim için. Çalışmayı bırakma sen.