2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ya başvekil onayladıysa demekki izini aldılar izin gibe geldi. Onlarda ilana çıkmak için birinden izin bekliyorlar tam zamanında vermek için. Herhalde referanduma yakın bir zamanda verecekler
-
@iktisatci seni artılayarak sana destek olacam
-
@jevons Eyvallah hocam. Ben de yazdıkça stres atıyorum.
-
@ddguy kaç bin kişinin okucanı biliyor tuğrul hocaya güveniyorum.Bence haftaya cuma gelicek
-
@ddguy arkadasim tamam.gitmiyorum da elli kere ayni seyleri yazdiim da daha ne diyim babam bu islerden pek anlamadigi icin ilan mi sinav mi bilemedi karistirdi hepsini birbirine ama 13, 14 nisan ya da mayis simav ya da ilan ve artik gercekten bu son aciklamaydi hepinize kolay gelsin gitti bi saatim aciklama yapacam diye
-
Arkadaşlar KPSS den önce ilan gelecek bunu bakan bile söyledi size tavsiyem KPSS ye çalışır gibi ders çalışın rakipleriniz çok sağlam çalışıyo kurum sınavını gecemezsek KPSS geldi kurumu kazandın mülakatı var bu işin lütfen ders çalışın vahiy mı bekliyosunuz ilan duyumu için bakan söyledi daha kimden duyum bekliyosunuz
-
@jevons ben şimdi tekrar sordum tuğrul hoca ya ben söylediklerimin arkasındayım ilan tarihi vermedim bi şey demedim kurum ne zaman isterse ilana çıkar söylediklerim beni bağlar inanıp inanmamakta özgür herkes dedi bende biz size inaniyoruz hocam dedim
-
@iktisatci tamam kardeşim hadi iyi çalışmalar Sağol
-
Tugrul hoca yazdıysa başbakan onaylamıştır kurumu biliyor çünkü yani gible içli dışlı onu tanısanız boşuna yazmayacağını bilirsiniz
-
@iktisatci eyvallah kardeşim anlıyorum seni ama sende bizi anla bilgisizlikten herşeye saldırır olduk. İzin mevzusunu arkadaşlar kadro izni ile kadıştırdı, bu izin ilana çıkılabilmesi için gerekli olan izin arkadaşlar. 13 14 nisan olayını face de birinden daha okumuştum doğru olabilir
-
@köyünagası ben bugun gib i de aradım bakan açıklama yaptı bi çalışma var mı dedim telefondaki adam da çok kibar bi insandı tüm sorulara cevap verdi evet bi açıklama yapıldı çalışma var sınav kpss öncesine yetişebilir ama tarih belli değil bir iki haftaya hersey netlesir dedi
-
@sametuzeyir bu da olabilir cunku bu kisi gib den biri
-
@ddguy geri niye silmiş onuda sordun mu?
-
@Duesenberry dün bi kaç kişi edepsiz yorum yaptı hocaya o da ona kızdı ileti benim sayfamda gözüküyo hala
-
3 sayfa okıdum hiçbişey anlamadım. pes
-
@ddguy tamam sağol benim twittrm yok o yüzden takip edemiyorum burda silmiş yazmışlardı onun için sordum
-
@ddguy yani başbakanın onayladığını vurguladı tekrar.Sorun şurda mesela milli eğitim bakanı 20 bin öğretmen alıcaz haftaya kadroları yayınlıcaz ddi açıklama yaparken başvuru tarihini de beraberinde söyledi.Ama maliye bakanı bu şekilde bize netlik vermedi ordan burdan tweetlerden öğrenmeye çalışıyoruz
-
@ddguy ben şahsen sınav tarihinin de belli olduğunu düşünüyorum ama bekletiyorlar işte
-
@Duesenberry şimdi gozukmuyo ileti ama daha yeni özelden sordum yani
-
@miss-smith valla biz de de hatlar koptu caktirma