2016 Aralık GUY Sınavı
-
@merkantilist anlayışın için teşekkürler dostum.
@Duesenberry dostum öncelikle merkantilist arkadaşımın söylediği gibi haber saldık ama söylediğim gibi ilk kez bu kadar sıkı yürüyen bir sınav dönemi olmuştur. Bunun da sebepleri var. Kısmen açıkladım daha ayrıntılı bilgiyi özelden de verebilirim ama gerçekten göründüğü gibi değil işler dışardan. Bürokratların nasıl hareket ettiklerini, neyden çekinip, neye sıcak yaklaştıklarını tam olarak bilmiyorsunuz. Şu dönem herkesin ağzından çıkan sözü de konuştuğu kişiyi de özenle seçtiğini görmüyorsunuz. Normal dönemde kolaylıkla ulaştığımız büyüklerimiz, üstadlarımız bu dönemde ister istemez daha çekimser ve kapalılar. Bu dönemde sadece benim değil -ki ben duyumcu da değilim ayrıca daha bir sürü uğraşım var bu sitede ve evvelinde sosyal medyada- daha evvel haber alan herkesin zorlandığını görüyor olmalısınız.
Anlayış göstereceğinizi umuyorum. Daha bilgi isterseniz de konuşabiliriz. İyi akşamlar diliyorum.
-
Az evel yemekteydim mesaj sesleri geldi ardı ardına yemeği bırakıp telefonun başına geçtim ilan geldi diye mesaj atmıştır arkadaşlar diye artık önüm arkam sağım solum ilan oldu hayırlısıyla bi duysaydım çok rahatlıcam
-
@paretowilfredo bu gece gelme gibi bi durum olabilir mi? Haftasonu oldugu icin soruyorum mumkun mu diye.
-
Lütfen gelsin şu ilan artık dayanamıyorum
-
@paretowilfredo bilseydi çoktan söylerdi. Hatta iller ile birlikte
-
@paretowilfredo teşekkür ederim cevapladığınız için. Madem öyle diyorsunuz siz hiç bişey öğrenemeden de ilan çat diye gelebilir yani? Ben hep önce sizin duyurmanızı beklediğimden de bu kadar sitemkarım , madem uğraşıp didiniyorsunuz emeğinize sağlık diyecek bir şeyim yok.
-
Bütün gün ders çalışabilen var mı
-
Arkadaslar ismini soyleyemecegim cok yetkili bir kisiyle babam gorustu ve ilan ya da sinav 13, 14 nisan ya da mayista gelebilir demis ama babam karistirdi nisan mi mayis mi sinav mi ilan mi bilemiyo ama 13, 14 mayis ya da nisanda sinav ya da ilan olabilir
-
@iktisatci Çok açıklayıcı oldu kardeşim, var olasın.
-
Yani bi 13, 14 tarihi kesin var niye bilemiyorum ama en iyi ihtimalle nisan 13, 14 e kadar ilan gelmeyecegi kesin bence
-
@iyimser16 ya kardeş yazdığın pek temenni gibi durmuyodu , sanki duyum almışsın gibiydi
-
@iktisatci Bi de en iyi ihtimalle mi 13 14 nisan
-
@Ülkü ya babam 13 , 14 te gelebilirmis dedi simav mi ilan mi dedim ama bilmiyorum dedi o cok konuya vakif olmadigi icin sinavin ilandan sonra oldugunu da bilmiyo o yuzden dikkat etmemis ama bi 13, 14 var o kesin nisan mi mayis mi dedim onu da karistirdi sonuc olarak ilan bugun gelse 13, 14 te simav olamayacagina gore en iyi ihtimalle 13, 14 nisanda ilan gelir ama ondan once bence kesin gelmeyecek ilan
-
@iktisatci Kesin dediğine göre sağlam bi yerden duymuş olmalısınız.
-
@karakalpaklı ya babam cok anlamiyo bu islerden o yuzden sormamis heralde sinav mi ilan mi diye ben ankarada olsam kendim.gidip sorarim da maalesef orda degilim
-
Sınavdır o
-
@iktisatci Kardeş kusura bakma ama "ya da, ya da" diyerek milletin kafasını karıştırıyosun. Dediğin belki doğru çıkacak ama bu şekilde duyum söylenmez.
Belki de 13 14 Nisan'da başvurular başlar. Hakkımızda hayırlısı olsun. -
@Ülkü 13 14 nisandan once ilanin gelmeyecegi kesin bence cunku bunu soyleyen kisi onayi bekliyoruz demis yani o kadar yetkili:) daha ne diyim
-
@karakalpaklı haklisin arkadasim inan benim de kafam karisti ama insan yine de paylasmadan edemiyo ben yeni katildigim icin sizin tarzinizi pek bilmiyorum ama biraz dusunursen butun soylediklerimden kesin olan bi sonuc cikiyo ki o da ilanin 13, 14 nisandan once gelmeyecegi
-
@iktisatci Gerçekten kesin gelecek olsa 13 nisanda buna emin olabilsem rahatlarım ve rahat bi şekilde gelmesini beklerim ama sonra yine ertelenecek ilan tarihi diye çok korkuyorum