2016 Aralık GUY Sınavı
-
Illerden talep Toplanmadan sayı belli olmaz dedi bende hocam yani talep işi bitti iller bellidir demi dedim tuğrul hoca da dogrudur dedi
-
@ddguy benim anladığım kurum sürekli illerden personel eksikliği ile ilgili sayı alıyor bence bu olağan ve sürekli tekrarlanan bir olay.Benim şahsi görüşüm her şey belli şuan sadece yazışma süreci imzalar ıvır zıvırlar ayarlanıyor.
-
@guyan-gelmiş aynen hocam her şey gib de isterse ilanı bu gece bile verir yani hersey belli
-
Gib heralde sınav tarihine karar veremiyor yardımcı olalım
-
@miss-smith tablo bile çıkarttık yani etiketleyip gondercem akşam gibe Mayıs ayındaki sınavlar bunlar naz yapma ver ilanı 6 yada 13 14 Mayıs da sınav olsun dicem daha napalim biz ya
-
@ddguy sec beğen al
-
@ddguy bi o kalmadı zaten canım.
Mektup etkinlik her gece selam yollama hilmi bey tv programları -
@miss-smith TGRT den bile atar yedik be
-
-
Nedense bugün daha rahatım bakan imzalamış başbakan onaylamış İlanda gelir . Sabahtan beri 3. Keyif kahvesi deneme çözüyorum .
-
İzdivaçta hanifeye talip olup canlı yayına çıkıp "KpssÖncesi2000GuyGelsin" pankartı açacam ülkenin %80'i sesimizi duyar.
-
@Fabrizio gerek kalmadı İlan kpss öncesi hatta referandum öncesi kesin net
-
@Fabrizio Hanife'yi de bilmeyen yok
-
Kimsenin beklemediği anda gelecek.
-
Ticari aritmetik de muhasebeden ciktigina gore 40 soruyu 50 dakda nasil yetistirecez acaaba bi fikri olan var mi
-
@iktisatci Vaktin bile kalacaktır.
-
@Keymarsh hocam teşekkür ederiz, elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz ama kimseyi de fazla eksi alması sebebiyle direk engelliyemiyoruz çünkü niyetinin ne olduğunu tam kestiremiyoruz. Sonrasında beni neden attınız? Diyenler dahi oluyor, dediğiniz gibi GUY başlığında mesele baya kopmuş durumda, kontrolü biraz yitirdiğimizi itiraf etmeliyim. Bu konuda yapmış olduğunuz uyarıya bundan sonra çok daha fazla dikkat edeceğimizin şimdiden sözünü verelim.
-
@karakalpaklı denedin mi hic hesap makinesiyle girersek yetisir ancak
-
@iktisatci Ben soruların ona göre sorulacağını düşünüyorum. Süreyi dikkate alarak çözümü uzun olmayan sorular soracaklardır. O yüzden dedim.
-
@Antimülakat Eksi bildirimlerini almak istiyoruz.
Ve size bu siteyi kurudugunuz için teşekkür ederiz. Burası çok iyi oldu