2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy sorma bi gözüm kitapta bi gözüm burda hep işkence
-
@miss-smith sinsirella lar fena miss cim bak şimdi izle bana da eksi gelecek ama sayfadaki herkese bi eksi hemen geliyo ben anlamadim bu kim neyin kafasında
-
@paretowilfredo
@ddguy
@Antimülakat
RİCA EDİYORUM BEĞENİ BİLDİRİMİ GELDİĞİ GİBİ EKSİ BİLDİRİMİDE GELSİN ŞEFFAF OLALIM .RUH HASTASI EKSİCİ
-
@miss-smith eksici cogaldi huhuuuu neyse çocuklar eglensin boşver park bulamazlar bu saatte
-
Iibf okumak cesaret ister hele hele a grubuna hazirlanmak marifet ister sabir ister.. Sabir bizle..
-
@paretowilfredo
@Antimülakat
bilgi edinme hakkı istiyorum
Eksicileri öğrenmem için nereye mail atayım -
Bende bakmiyim dedim yine gelmemis
-
@karakalpaklı 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Size ilan gelene kadar yazmayın bişey deneycem dedim dinlemediniz. Şimdi işin yoksa yarın geceyi bekle.
Şu yazı için 4 eksi az değil mi arkadaşlar? En az 10 bekliyodum. Hadi başarabiliriz.
-
Hakikaten inanılmaz değil mi arkadaşlar bu durum. ilan gelecek bu kesin başbakan imzalamis ama ilan ne zaman yayimlanacak kimse bilmiyor. Hayret bisey
-
@TugayÇ bilgi sızmıyor ilginç geçen sefer illerin kaçla kpttıgını ilk memurlar netten öğrendim sonra gib in sayfasından
-
nıye yayınlanmıo bu gazete ya
-
@miss-smith ama sızması lazım bakan kilitli çekmecesinde saklamıyo ya bu ilani bakanliktan illa ki bilgo sahibi birisi vardir
-
gecenin bu saatinde bile resmi gazetenin sitesinde 3000 bini geçik kişi bekliyor Allahım şu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine tüm bekleyiş içerisinde olanlara beklediğinin en hayırlısını nasip et amin...
-
Yayimlandi yine bos
-
O ilan buraya gelecek.
-
Demek ki sızdıranların hepsi temizlenmiş kurumdan, artık sızmıo iyi yönden bakmak lazım kimse bişey bilmiyor
-
@thequeenoftheguy bu söylediğin baya kişiyi zan altında bırakır. İnsanlar bu duyumları görüp ders çalıışıyorlar bunların dillendirilmeside normal bişey. sanki devlet sırrı paylaşılıomuş gibi yorum yapmışsın:))
-
@thequeenoftheguy sızdıranlar hep fetöcüymüş demek ki
-
Öğrencilerin ilan beklerken yaptıkları şeyleri derleseler mükemmel bir komedi çıkar bence.
Tanıdığınız yapımcı varsa benle iletişime geçsin. -
O anlamda dememiştim ama azıcık o anlam çıkmış gibi Şu yönden de bakalım hangi ilin hangi puanla kapattığını bilenler bile vardı ne malum ki bu bilgide başvuranlara sızdırılmadı zamanında. Bilemeyiz işte aslında bilgi sızmaması daha mantıklı gibi, evet bende çok istiyorum bişeyler duymak öğrenmek ama bu çok aşırı boyutlara ulaşabiliyor hangi ilin kaç puanla kapattığını görüpte il değiştiriltti denildi zamanında ne kadar doğrudur bilmem herkesin günahı kendi boyuna. Ama yakın gözüküyor ilanımız bu kadar dillendiğine göre ancak şuan başbakan zaten ank da değil programda yarın da yok gibi gözüküyor o yüzden ilan bu hafta içerisinde gelir diye düşünüyorum