2016 Aralık GUY Sınavı
-
spam istenmeyen kutusuna bakılmasını sık sık hatırlatalım
-
En son mesajımda "sıkıntı bende" demiştim. Yazamayınca ve kimse de yazmayınca sıkıntılı olanı yollayalım dediler ve beni forumdan yolladılar sandım.
-
@ddguy tadımızı kaçıran insanlardan kurtulmak için yapmamız gerekti malesef, iyi niyetimizi bize ağır ödettiler. Bundan sonra daha nezih bir ortam olacak burası ilerde üyelik için davet kodu bile düşünebiliriz.
-
@aliveli en doğrusunu yaptınız bence de artık ortamı bozmaya çalışan insanlardan sıkılmıstik ben kavga etmekten yorulmuştum yani yerinde ve geç kalınmış bi önlemdi teşekkür ederiz
-
@impressiveunit ben soru bankasından soru çözmenin bi iki istisna ders dışında (onlarda çok sınırlı katkı sağlıyor 1 bilemedin 2 doğru) katkısı olduğuna inanmıyorum.
-
@paretowilfredo reyis merak etme bizim olduğumuz yerde kimse sana darbe yapamaz sen bi facetime ile bağlan gruba püskürtürüz anında @aliveli ve @Antimülakat reyisler keza sizde aynı şekilde emeğinize sağlık
-
Dostlar kusura bakmayın. Ben sadece burayı takip ettiğim için anlayamadım. Başka gruplardan mı gelip eksiliyolarmış?
-
@karakalpaklı aynen öyle hocam
-
@aliveli Hocam liseli mi bunlar? Ne o öyle çocuk gibi
-
@miss-smith boş durmayıp benim yorumlara beğeni atsaydın bari
-
@diyar hocam ben senin hiç troll veya küfürlü bi mesajını fln görmedim seni niye -87 yağmışlar Ben gayette beğeniyordum
-
Bundan sonra her beğeni eksicilere vurulmuş bir hançerdir arkadaşlar.
-
@iyimser16 teşekkür ederim.benim olayım şu ilan kpss den önce sınav da sonra olsun dedim diye hedefe aldılar beni.şakayla karışık yorumlarımı da fırsat bilip linç kampanyası başlattılar.bide genel olarak aykırı olmayı olaylara farklı açıdan bakmayı seviyorum ama kimse sevmiyor böyle insanları.
-
@diyar hocam aynısını bnde dedim ve 30 saygınlığa maaloldu bnaa şeytan taşlar gbi taşladılar valla ben hiç girmiyordum gruba bilmiyordum ortamın böyle olduğu benide fena harcadılar nasıl bu kdr çabuk haberleşip linçe başlayabiliyorlar anlamıyorum ama yalan değil artık onlara içten içe bi saygı duyuyorum Şu tepkiyi ilansızlığa gösterselerdi valla maliye bakanını görevden aldırıp yenisini koydururlardı
-
@iyimser16 ona da gösteriyoruz etkinliklerde merak etme
-
@diyar seni de artiladim hadi ıyisin
-
@ddguy hocam anladığım sen ekibin lidersin iyimser çizin diosun çaat -8, diyarı harcayın küüt -14 Neyse artık ilan kpss"den önce gelsin diorum daha doğrusu zorla dedirttiniz
-
@iyimser16 liderlik ne haddime benim derdim kimse demoralize olmasın çünkü bu herkesin dersine etki ediyo ilan kpss sonrası gelsin dersen herkes basar tabi eksiyi @diyar niye eksi aldığını biliyo bence kaşınma bak
-
@iyimser16 ayrıca kimseyi orgutlemem yani herkes içinden geldiğini yapıyo genel grup olarak aynı görüşe sahibiz diyelim
-
@ddguy neyse cnm olur öyle 30 saygınlık için sizler gbi kader kardeşlerimle kötü olacak değilim yaa Canınız sağolsun Zaten o eksilerde @paretowilfredo @aliveli ve dostlarına karşı darbe yapmaya çalışan dış mihraplarında etkisi varmış, Neyse forum tercihini yap bir bütündür ve bölünemez