2016 Aralık GUY Sınavı
-
İsmail Abi'nin gemisi geldi bee hadi ilan nerdesin
-
Bugün buralar çok sessiz
-
Arkadaşlar genel kültür genel yeteneği nasıl calışıcaksınız planınız varmı yardımcı olacak ?
-
Ben burda elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya calışıyorum sadece soru sordum fikrin yoksa geç neyin eksisi bu anlamıyorum psikolojisimi bozuk bu herşeye eksi verenler gercekten bu olaya biçare bulsun adminler Allah razı olsun diosun eksi veryolar soru soryosun eksi veryolar
-
Bu eksiye niye bu kadar taktınız arkadaşlar herkes istediğini verir eksi verince bişeyleriniz mi eksiliyor altı üstü forum sitesi
-
@Grimmjow iyi niyetle soru soryosun cevap için bakyosun 4 eksi insan ister istemez yanlış bişeymi sordum diyo
-
@Grimmjow hocam yukardan aşağı tüm gönderilere eksi atan üyeler var engelledik, bakalım yine türeyecekler mi
-
O eksi butonu büyük ihtimal insanların saygısızlık derecesinde birbirlerine konuşmaması için uyarı
-
adamın e mailine bakıyosun p.cadmin, bilmem ne admin vs ne amaçla geldiği belli burda huzur bozmak istiyor
-
Arkadaşlar eksi olayına kasıtlı olarak yüklenenleri tespit ediyoruz o konuda sıkıntı yok. Eksi almak yorumla alakalı ise buna yapacağımız bir şey yok ama özellikle eksi veriliyorsa buna müdahale edeceğiz. O konuda öncelikle o kişilerin artı veya eksi vermesi engellenecek daha sonra da hesabı dondurulacak ve son çare olarak da ıp üzerinden engelleme yapılacak. Bu konuda endişelerinizi dikkate alıyoruz, merak etmeyin, başka sitelerden gelip sitemizden sizleri soğutmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğiz.
Sözüm ona bu arkadaşlara mesajımız: Güneş balçıkla sıvanmaz, altını çamura atsan değeri düşmez, meyve veren ağaç taşlanır...
Forumda gerçek kimlikleriyle yer alan arkadaşlarımıza mesajımız: Biz sizleriz, sizler de biz.. Dün biz sizler gibi forumlarda bir bilgi diye gezerken, bugün siz aynı durumdasınız, bundan bir kaç yıl sonra da yeni mezun İİBF/SBF mezunu arkadaşlarımız... Bu bayrağı en iyi şekilde ve en doğru bilgiyle yükseltmek hepimizin elinde.
İİBF ve SBF mezunlarının hakkını hiç bir forum veya siteye bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Yıllarca bizleri sömürmekten başka bir şey yapmayanlar ve onların dalkavukluğunu yapanlar bunu böyle bilsin.
Onlarca fake hesapla saldırıya geçildi amaç sizleri buradan soğutup, eski düzene yani kendi düzenlerine geri getirmek. Malum site/siteler ve dalkavuklarını biliyorsunuz, oyuna gelmeyip burada kalan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz, forumdan ayrılanlar içinde şunu söyleyelim adam p.çadmin@hotmail hesabıyla giriş yapmış, burada amaç ne olabilir? Bir diğeri 17 saat önce siteye üye olup, sitede her yerde reklam çıkıyor buradan ayrılacağım diye yazmış. Tesadüf mü? Elbette değil ama; sözüm ona bu troller bilsinler ki, eski düzen yıkıldı, artık İİBF/SBF sizin sahte yüzünüze kanmıyor.
Facebook grubundan beri yeminimiz var, öyle üç beş çapulcunun yaptıklarıyla emaneti bırakacak değiliz, burası artık sizin attığınız üç beş zehrin tesiriyle çökmeyecek kadar sağlam bir forum halini aldı. Dürüst olun, nağmert ve alçak saldırıları bırakın, adam akıllı iş yapın sonuna kadar bizde destek verelim. Örneğin, iibfliler sitesine verdiğimiz destek gibi. Çaldığınız yazılarımızı, elimizden mahkeme kararıyla almaya çalıştığınız forum sayfamızı, para karşılığında satar mısınız? teklifinde bulunduğunuz sitemizi vermiyoruz! Buradayız, kimseye de bu işi bırakmıyoruz. Hadi hep birlikte, güçlerinizi birleştirin ve öyle saldırın bakalım kim ayakta kalıyor.
Bizi açtığınız davalar, itirazda bulunduğunuz durumlar, tehdit ve şantajlar... Hiçbir şey yıldıramaz, madem oyunu farklı oynamak istiyorsunuz, o şekilde de oynarız ama biz farklı bir kimlik ve imajla buralara geldik ve bu siteyi açtık. Bu nedenle gidin belanızı başka yerlere saldırarak bulun, hatta hazır saldırganlığınız üzerinizde, saldırıya birbirinizle başlayın.
-
@Antimülakat teşekkürler gerçekten gerekeni yapıcagınıza güveniyorum bugün cıkıcaktım artık forumdan yok artık dedim ama siz böyle duyarlı oldukça sorun çıkmayacaktır umarım
-
@Antimülakat öhüm öhüm bu forumda hukukçular da var
-
@mertbulut ben nisan ayında benim hocam video ders notlarına çalışacağım(ezberleyecem) her dersten.mayısta duruma göre daha kapsamlı konu anlatımlı kitaplarla derinleştirmeyi düşünüyorum.soruydu denemeydi hiç bi şey çözmeyecem.(sayısalcıydım matematiğim iyidir)
-
@diyar tesekkürler
-
@Antimülakat reyis sıkma canını kendi adıma söylüyüm reklamdan vs şikayetçi değilim, eksi mevzusu ise çocukça herşeyi eksileyenlerinkide aptallık küfür argo vs olur eyv. Ama guy grubunda bi sıkıntı var o yönden, bddk vakıf ve diğer başlıklarda böyle çocukluklara şahit olmuyorum. Emeğinize ve elinize sağlık.
-
Sesimi duyan var mııı??
-
@diyar hocam sadece konu çalışıp, alandan da dahil, kötü yds ile 90 üstü puanlı olanları gördüm. Ama Matematik ve Türkçe için konu anlatımı değil de 1'er deneme çözmüştü.
-
@TugayÇ oh be engellendim sandim sabahtan beri ileti yazamiyorum e postayi onaylamak lazimmis
-
@TugayÇ Hocam ek prosedür için kusura bakmayın. Aksi takdirde işin içinden çıkamıyorduk. Sürekli fake hesaplarla kayıt olup insanları rahatsız ediyorlardı.
-
@Phoenix Yok estağfirullah da keşke bilgilendirseydiniz bizi bende e postayi onaylayin yazisi daha yeni cikti. Engellendim sandim