2016 Aralık GUY Sınavı
-
gereksiz epostalarınıza bakın arkadaşlar onay epostası oraya gelmiş benim :
-
@aylin-yılmaz iyiki yazdın gereksizler aklıma gelmedi sabahtan beri . E posta onaylanmayınca ileti yazmak mesaj atma yapılamıyor sadece beğeni atabiliyorsum
-
Bende diyorum bu milletin sesi niye çıkmıyor
-
@miss-smith ben de herkes ders çalışıyo sanıyordum sabah baktım bişey yok forumda
-
Hhahahaah forum sessiz yazmış biri tabi ses çıkmaz Gereksiz istenmeyen epostaları kontrol edin. Aylin yazınca dank etti
-
Herkes derse gömülmüş millet diye düşünüyormuş ama öyle birşey yok spama bakin mail oraya gidiyor
-
@Antimülakat
@paretowilfredo
Foruma operasyon düzenlemiş -
Şayet spam da da mail gozukmuyorsa o zaman spam dosyanizi boşaltın o şekilde geliyor mail
-
@miss-smith Bu ara sıklaşan ziyaretlere tedbir almak durumunda kaldık. Bizim meclisimizi de kendi mecralarını çöpe çevirdikleri gibi bozmak niyetindeler. Saldırılar buna yönelik. İnsanları burada soğutmak için yapılan hamlelere böyle bir karşılık verdik.
Ancak burası hepimizin. Buraya hep birlikte sahip çıkarak burayı ayakta tutabiliriz. Burası sizin gibi güzel dostlarla güzel.
-
@paretowilfredo Farkındayım bu zamanlarda malumlar netin kaynaması lazımdı. Ama sizde çok mu çok oluyorsunuz acaba ( reklam sloganı vardı öyle )
-
Biz çok olmaya devam edeceğiz. Bizi bilen çıktığımız yoldan dönmeyeceğimizi de bilir. Saldırılar bizim bir şeyleri doğru yaptığımızın göstergesidir. Birilerine dokunması bizim açımızdan bir istikamet, bir rotadır. En büyük destekçimiz olan sizlerle birlikte bu ortamı en güzel şekilde koruyacağız Allah'ın izni ile.
-
Konumuza şöyle bir dönüş yapalım. Resmi Gazete yine benzer durumda. Salı gazetesine kadar durumlar aynı.
-
@paretowilfredo hocam hazır sizi yakalamışken herhangi bir gelişme var mı? Hani herşey hiç olmadığı kadar lehimize giderken bu aralar bir ilan olayıyla karşılaşabilir miyiz ? Evet gelecek çok şükür lakin zaman olayınin netliginden yana sıkıntı yaşıyoruz bunun alakalı fısıltı gazetesinden gelen bir haber varsa duymak isterim. Teşekkürler
-
@malthusss Dostum Resmi gazetede durumlar tam takır malesef. Fısıltı gazetesinde ise bir iki net bilgisi olamayacak kişi ile görüştüm. Onlarda hava olumlu ama ilana dair net malumat verebilecek seviyede değiller zaten. Asıl ulaşmak istediğim kişilereyse ulaşamadım zannediyorum meşguller. Çünkü daha evvel bilgi aldığım kişiler bunlar ve o zaman hazırlık olmadığı haberini alabilmiştik. Bu kez ulaşmakta zorluk çekiyoruz. Ya boşuna kredimizi o zaman tükettik -ki asıl korkum bu- ya da gerçekten dönüş yapamadılar.
-
İnşallah tez zamanda gelir ilan
-
@paretowilfredo @Antimülakat @aliveli hocam yaklaşık iki saattir onaylamaya çalışıyorum hesabı Kaç kere silip kaç kere actigimi bilmiyorum yani size bunun hesabını sorcam tweeter da @aylin-yılmaz @İnmyheart @köyünagası n dan yardım istedim sırf şu site için degerinizi bilin
-
@paretowilfredo lütfen bana bi 150 saygınlık verin
-
@ddguy tekrar hosgeldin guzel insan. Ani bir refleks gostermek durumunda kaldigimiz icin zorluk cikti malesef. Kusurumuz varsa affola
-
@ddguy bende var bi 3000 kusur 150 si feda olsun
-
@paretowilfredo yok ya küsür değilde canım çıktı bide takintiliyim biraz 2 saattir uğraşıyorum