2016 Aralık GUY Sınavı
-
@safiTÜRK69 @Priss hocam sizleri sahneye davet ediyorum dediğiniz haftaya gelmiş bulunmaktayız
-
@ddguy Şu cumartesi pazar bi geçsin önce.
-
Ben bu hafta haftaya cuma duyumlarına üzülüyodum sonrasında ayın 13 ü duyumu çıktı meğer şükretmeliymişiz haftaya cuma duyumuna. İnşallah haftaya cuma gelir.
-
@Ülkü o nerden çıktı?
-
@sradaninsan Biri dedi ya nisan 13 de gelecek diye
-
yokmu yenı duyum
-
@Priss yüzde 90 bu hafta cuma dedı bekleyp görelım
-
Arkadaşlar şu öğleden sonraki hukuk iktisat maliye oturumu konusunda değişen bir şey olmadı mı? Ne saçma iş sanki bunun öğleden sonra bizim için daha zor olacağını düşünemiyorlar
-
@Duesenberry ösym nin bizden intikam alma şekli oldu bence o ıstatistige girmicek bi sürü insan vardı biri de benim ama muhasebe için mecbur gircez
-
Pazartesiye kadar kimse ilandan bahsetmesin havadan sudan muhabbet edelim.
-
@paretowilfredo Hocam sana istihbarat salıya kadar geliyor heralde ikidir salıya kadar beklemeyin yazıyonda
-
@Duesenberry Kesinlikle. Beynimizin en açık olduğu zamanda giriyoduk ne güzel. Şimdi enerjimizin bir kısmı tükenmiş olarak gireceğiz.
-
Piştt....?
-
@Hayatım-Sınav birine mi baktiniz efendim
-
@Hayatım-Sınav Hocam ders çalışmaktan sıkılmış, sevdiceğine atmak istediği mesajı atamayıp buraya yazmış gibisin.
-
@karakalpaklı hocam kişi sevdiceğine pişt der mi:)
-
@ddguy @karakalpaklı İlanı her türlü çağırmayı deniyorum diyelim
-
@bombiksmori Sevdiceğim diyemeyince pist der hocam. Yeri gelir arkadaşım dostum da der. Ama o içerde sevdicektir.
-
@Ülkü evet ya öğleden sonra benim algılar kapanıyor korkuyorum
-
@bombiksmori Ben en çok yakın gördüklerime pişt derim ama :girl_tone1: