2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ceteris prbs hiç mi güncellenme yıllardır aynı soru 2016 baskısına baktım arkadasımda yıne aynı sorular
-
@pomak konu yeni gelişme var mı arkadaşın bu hafta için demişti demi umutları taze tutmak adına sizleri davet ettik
-
@lal valla umut adına herşeyden bi şey cikardigimiz için ben sevindim ne yalan söyleyeyim
-
@miss-smith Güncellemeye gerek yok ki. Hukuk gibi kanun değişmiyo sonuçta. 4 5 sefer hakkıyla bitirirsen çok zor soru kaçırırsın.
-
@karakalpaklı konular aynı tabiki ama biraz soru stili değişebilir bikac farklı soru tarzı koyulabilir.
Bak tufan hoca makroda yüksel hocayı geçti şimdi mikro kitabını inceledim mikrodada fark atacak. Mikro kitabı şahane olmuş -
@ddguy kesinlikle haklısın düştüğümüz hallere bak ya.inş atanirizda bu günleri hatırlar guleriz
-
@miss-smith Hiç bakmadım ona. Ama ceteris fazlasıyla yeterli bence. Iktisatta farklı kaynaklar yerine bir kaynağı defalarca bitirmek daha mantıklı. Ben ceteristen çalıştım hep, sıkıntım yok şimdi.
-
@karakalpaklı aynen ceteris paribus güzel de tek kaynak olarak önermem çünkü iktisat okulları ve türkiye ekonomisi soruları çok zayıf. Uluslararası iktisat ve kalkınma soruları da fena değildir ama kpss yetecek kadar değil.. Mikro ve makrosunda pek sıkıntı yok
-
@pomak kkkkkk hocam nolur bi şey de yahu
-
Arkadaşlar merhaba İlanla ilgili son durum nedir,ne aşamadayız acaba
-
@Kutyler fırtına öncesi sessizlik
-
@Kutyler stabil
-
@Kutyler Başlangıcın sonundayız hocam.
-
@karakalpaklı bende öyle tahmin etmiştim
-
@guyan-gelmiş hadi inşallah diyelim
-
Aksam 21.30 da tuğrul hoca tüm kurumlara yazalım toplanin dedi haberiniz olsun
-
Arkadaşlar Gib sınav hizmetlerini aradım. Sayın bakanın 2.000 Gelir Uzman Yardımcısı ilanı geleceğini ve beklemekte olduğumuzu söyledim. İlan geldi mi, bu hafta gelir mi? Duruma göre kpss başvurusu yapacağımızı söyledim. Benle alakası olmasa da mecbur böyle yaklaştım, araya puanlarında yanacağını ifade ettim. Karşımdaki bayan şöyle bir düşündü, biraz bekledi daha sonra henüz çalışmanın başlamadığını söyledi. Çok muzdarip olduğumuzu ve sona geldiğimizi söyledim. Metin bize ulaştığı an siteye yüklenir dedi.
Sanırım ilan üzerinde çalışma yapılıyor, çok uzun sürmez ilan gelir diye düşünüyorum.
-
@Antimülakat Yakalım mı meşaleleri?
-
@karakalpaklı dur yakma geçen yaktık elimizde patladı
-
@Antimülakat hadi inşallahhh