2016 Aralık GUY Sınavı
-
@totti evet çözümlü. Konsensus gibi sorunun ardında çözümü var. Çıkmış degil de çıkmışa benzer sorular
-
-
@totti dönüsümü çozmeden sakın kpss ye girme. Gecen sene murat konu anlatim soru bankasi olarak donusum ve tensip (tensip hakimlik icindi cozmesende olur cozersende sıkıntı olmaz ) cozdum iyi net yaptim cok sukur.
-
@totti 2 3 kere yapabildiğince dönüşüm çöz. Altındaki açıklamaları oku sürekli. En iyi kitap bence soru olarak
-
Dönüşüm yerine konsensusu öneriyorum bende.
-
@siyasetbilimci boşver takma , ingilterede okuyan insanın da çağrı merkezi asistanlığında ne işi var anlamadım. Pozisyon buydu dimi? Sinir oluyorum bu insanlara inşallah onu alırlarda iki gün sonra işi bırakıp gider.
-
Arkadaşlar belki konuyla alakası olmayacak ama çıkmış soruları çözüyorum kpss"de ne zmn bi güncel değişiklik olsa soru olarak gelmiş, 2004 iik 2012 tbk ve ttk yasal üst sınır amortismanın %50"ye çıkması 2005"de, bu yılda ttk"da maliyede fln değişiklikler olduğunu duydum ama değişikliklerin ne olduğuna dair bi fikrim yok, bilen varsa paylaşabilir mi? Dikkatimi çekti bu durum sizlerinde dikkatini çekmek istedim, değişiklikten soru gelirse gol yemeyelim.
-
@ddguy biliyorum hocam takıyorum ben size
-
Dönüşüm yerine KPSS için hakimlik formatı sorulara bakılsa daha iyi olur, özellikle medeni borçlar anayasa idare ceza için söylüyorum. Adli yargının kimi sorularından daha zor geliyor kimi zaman. Çerez niyetine dönüşüm de olabilir
-
@merkantilist aynısını gecen sene tensip +dönüsümle yaptim
-
@pomak @safiTÜRK69 @Priss sizleri sahneye davet ediyoruz buranin sizlere ihtiyacı var nerdesiniz genclerrrr
-
@miss-smith konu eksiğin yoksa alma bence soru bankasından çok konu anlatımlı kitaba benziyor.
-
Mesai bitmeden bugün herkes kurumu arayabilir mi bakalım bu hafta ne dicek ler
-
312 387 33 45 dakikası olan herkes arasin bugün
-
@ddguy aradım şimdi sınavın ne zaman yapılacağı belli değil o netleşirse bu hafta içinde yada on güne kadar ilan gelebilir dedi
-
Ben aradim simdi. Calismamiz yok suan kurumumuza bole bi talep gelmedi dedi. Tabi bu olmayacagi anlaminada gelmez bakan bey aciklama yapti biliyorsunuz dedi ilerleyen zamanlarda belki birseyler olur tarzinda konustu. ama simdilik bole calisma yokmus
-
@ddguy sana ne dediler?
-
@Duesenberry ben cuma günü aradım bir iki hafta içinde hersey netlesir böyle bi talep var biraz daha bekleyin dediler
-
@ddguy bende geçen hafta eskiden gib de calışmış bir memura tanıdıklarını arattirdim cumaya ilan gelecek demişlerdi,gelmedi.
-
Şu ilanı şubatta verin dedik o kadar şimdi sınav tarihini ayarlayamıyorlar. muhtemel sınav kpss sonrası olcak ilanı vermek için erken diye düşünüyorlar. İlan referandum haftası gelirse sınav kpss sonrasına kalıyor