2016 Aralık GUY Sınavı
-
@83istanbul @friedman bugün internetten vericem sipariş almamak için direndim ana herkesden iyi yorumlar duydum
-
Sizlerle aynı heyecanı tekrar yasıyorum hergün İlansız gecen son pazartesiniz olsun. Ders calışmak için değil işe gitmek için yaşayacağınız pzt sendromlarınız olsun tez vakitte
-
bütün gruplara yazdım en çok kitle burada olduğuna göre buradan bari cevap alıyım
Hukuk netlerim berbat her türlü hukuk notuna kaynağına açığım yardımcı olacakların önerilerini bekliyorum
Ayrıca özgün hukuk soru bankası önerisi olan var mı?
(20 yapsam yeter bi el atın) -
@totti murat öğretmenin ders notları bide konsensus al bitti
-
@ddguy murat kitapları elimde var konsensusu 2-3 kez bitirdim ama çözüm olmadı murat denerim de 2015 iş görür mü
-
@paretowilfredo reyis valla kolla kendini guy grubu seni bile harcar Nerede @ddguy
-
@totti murat öğretmenin ders notları 2016 var bende çok memnunum iyi kitap aslında neden öyle oldu ki hocam
-
@iyimser16 burdayimmmmm pareto ya laf yok niye beni bamladi mi bi daha giremem diye şaka yapıyorum ya kimseye kastım yok valla
-
Denizbank mulakatina girdim 20ser kişilik ekip halinde girdik inanmadım çoğu özelde donamlilar.bana geldi mebde ücretli çalışmıştım devlet te çalışmak istiyormuş dedi usulen yok dedim her neyse adam bu devlet kafasındaki gençlere sinir oluyorum tarzında birşeyler dedi özelde daha çok imkan varmista falan fisman içimden bir ton birşeyler söylemek geldide sustum .Biz zaten boşuna uğraşıyordum dimi devlet için .Tecrubesuz almıyorlar referans gerekiyor e haliyle buz ne yapalım kardeşim bir mülakat deneyimi guy imeceye devam
-
@totti senin elinde hangi kaynaklar var
-
@ddguy konu anlatımlı olarak genelde hocaların dersanede tutturduğu notlar var bi de murat set almıştım 2015 de soru bankası konu anlatımlı ek olarak konsensus almıştım .. şimdi bir soru bankası düşünüyorum konu içinde murat öğretmenin ders notlarına hiç bakmamıştım ona bakcam ama soru bankası hala bulamadım
-
@totti külliyat var hocam güzeldir. 657 de iyidir.
-
Ha kızinbiri İngiltere'de okumuş onunla çok ilgilendi lrr Türkiye'deki okul okul degilmi
-
@ff çözümlü mü hocam külliyat 2017 çıkmış sanırım
-
@totti muratin soru Bankası hiç iyi değil dönüşüm u de beğenen var konuyu öğretmenin ders notlarından çalış soru Bankası olarak da dönüşüm al konsensus varsa
-
@totti 657 de iyi diye duydum
-
@Duesenberry ayni sorunu yasadim iki yil once falan.Stokta olmayan kitabi var gosteriyorlar almis bulundum ben de, 2 hafta gelmedi artik arayip duruyorum hep oyalama yarin gondercez diye, en son gonderdiler onu da yanlis gonderdiler hukuk soru bankasi almistim sectigim degil eski basimi geldi. Degisim istedim tamam dendi gelen yine ayni kitap iade edip baska yerden aldim sonra. Hala bisey degismemis pek galiba
-
@miss-smith bende yorumlara bakarak sipariş verdim ve memnun kaldım. Zeynelin açıklamaları çok sıkıcı. Themisin soruları kolay geldi. Analizin açıklamaları çok akılda kalıcı.
-
@ddguy kamu hukukunun değişen kısımlarını nasıl halledebiliriz malum bendeki kitap 2015 bunları not halinde bulabileceğimiz bir yer var mı
-
@totti hocam yapılan degisiklikleri face den bulabilirsin benim facem yok maalesef burda elinde ilan arkadaş varsa yüklesin