2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Antimülakat kıytıtık bi metin nesine çalışıyolar anlamadim ?
-
@Antimülakat hocam bizde aradık gib i 1 hafta 10 gün içinde netlesir sınav kpss öncesine yetişebilir ama tarih belli değil bi ihtimal kpss sonrasına da sarkabilir dendi niye bu kadar açık ifadeyle konuştular sizce
-
@ddguy şimdiye kadar gib i arayıp sınav tarihini öğrenen oldu mu acaba herkese farklı cevap veriyorlar yarın ara hazırlık yok derler
-
Belki de sistemle oynama yapiyolardir. Yoksa basbakan bile onaylamis niye bekletsinler. Ya da sinav tarihi icin duzenleme yapiliyodur.
-
Bu kadar bekletiliyorsa bence sistem değişecek arkadaşlar. Vmy olayında olduğu gibi ilandan önce her an bi yönetmelikle işler değisebilir
-
İlan yakın meşhaleleri yakın
-
@Kutyler Ne kadar yakın?
-
@ddguy hocam arkadaşım mayısta sınav olacağını söylemişti duyumuno şekildeydi ama artık 6 Mayıs geçti elimizde sadece 14 mayıs kaldı oda pazar gününe denk geliyor. GİB sınavlarını cumartesi günü yapıyor varsayımına dayanarak sınavın kpss öncesi olacağını düşünmüyorum ben. İllaki sınav gelecek ilan referandumdan önce mutlaka gelecek ama ben sınavın kpss sonrasına kaldığı kanısındayım kendi adıma böyle bi çıkarımda bulundum ki bunu o günde söylemiştim. Lakin moral bozacak bir durum yok çünkü puanlarımız yanmayacak ve 2016 puanıyla en az 1 GUY sınavına gireceğiz çalışmalarımızı buna göre yaparsak daha faydalı olacağı düşüncesindeyim...
-
@Grimmjow umut fakirin ekmeği maalesef napalım
-
Sınav ilan arası en az 35 gün olabiliyormuş 45 değil.
-
ilansızlıktan içim şişti yemin ederim. Beklemek ne zor, stresli...
-
@miss-smith hocam ben hiç şahit olmadığım için 6 mayıs geçti dedim geçen günde bir arkadaş 30 gün yazmıştı ama bakınca ilan ile sınav arasında 45 55 günlük süreler var 2015 kasım da yine 50 küsür gündü tamamen bu varsayıma dayanarak yazdım ben düşüncelerimi
-
Bu gece dpb sitesine şu şekilde bakmak istiyorum.
-
@pomak bu sene malesef o.üstü bir sene yaşıyoruz. İlan geç gelince haliyle 1 ay içinde de yapabilirler sınavı. Yani inşallah öyle olur. Yoksa benzin döküp yakcam kendimi:)
-
@pomak ben tuğrul hocannın sayfasında okudum yani kpss öncesi sınav yapmak için kendilerini zorlarsalar yapabilirler. Ben sınava takılmıyorum zaten ilani göndersinler sınav ne zaman olursa olsun.
-
@turkkızı olağanüstü bi sene evet ama ben yinede teamüllerini değiştireceklerini sanmıyorum hocam zaten önemli olan ilan sınav ne zaman olursa olsun
-
@miss-smith tuğrul hocaya pek itibar etmiyorum ama böyle diyorsa illaki dayanağı vardır hakkımızda hayırlısı diyelim
-
@pomak iyidir tuğrul hoca iyidir.
-
@miss-smith çok tanımıyorum doğrudur
-
O kadar alıştırdimki kendimi guyu unuttum kpssye odaklanıp ramazan Yetgin izliyorum. Guy geldiğinde kaymak olacak kendimi buna inandirdim. Başka çare de yok gibi, söylemek istedim sanırım böyle böyle teselli oluyorum. Kolay gelsin RG vakti görüşürüz